Apskats: Zenner Ewa Schmitt otas.

Review: Ewa Schmith makeup brushes. - Crystal Cosmetics e-Store

Sejas grima otas - ideālas grima bāzes svarīgākie ieroči. Tām ir tik dažādas formas, dažādi blīvumi, dažādi pielietojumi, saprotams, ka piedavājuma jūklī var apjukt, tāpēc pastāstīšu, ko darīt ar piecām šīs sērijas Zenner - Ewa Shmith otām, kuras var iegādāties CrystalCosmetics e-veikalā.


Visas šīs sērijas otas ir izgatavotas no sintētiskiem sariņiem. Pirmkārt, tās ir vegāniskas, otrkārt, sintētiskie sariņi ir maigi, tie nekairina jutīgu ādu. Tie ir vieglāk kopjami, jo neprasa papildus kondicionēšanu, kā arī tie ilgi kalpo (ar noteikumu, ka otas tiek pareizi un saudzīgi mazgātas un žāvētas). Otām ir ergonomiski un neslīdīgi rokturi.


Kam tās ir paredzētas, jautāsiet. Tātad:

1. CREAMY FOUNDATION make up brush

Tai ir blīvi izkārtoti sariņi, kas "neapēd" tonālo krēmu, nodrošina vienmērīgu un nevainojamu klājumu. Piemērota pilnas sedzamības škidrajiem un krēmveida tonālajiem krēmiem, kā arī krēmveida sejas konturētājiem.

Šī ir viena no manām favorītēm, jo, piekrītot ražotāja apgalvojumam, tā ideāli pieguļ sejas kontūrai un izliekumiem.

To ir ērti lietot, pateicoties tās īsajam rokturim, un, tā kā komplektā ietilpst plastmasas ietvariņš, to var nēsāt līdzi kosmētikas maciņā, neuztraucoties, ka ota sakrās putekļus un netīrumus vai nosmērēs pārējos piederumus.


2. Zenner BLUSHER, HIGHLIGHTER and CONTOURING make up brush

Šī ota ir "3 vienā" - vidēja izmēra ota ar maigiem sariņiem, kas ne tikai uzklās birstošo pūderi, bet arī perfekti noderēs presētajam pūderim ar klājumu un pat vieglas sedzamības tonālajam krēmam.

Tā nevainojami uzklāj un izlīdzina bronzeri un vaigu sārtumu.

3. Zenner CREAMY COSMETICS make up brush

Šī slīpā grima bāzes ota sevī slēpj ne vienu vien pielietojumu. Tās slīpi izvietotie īsie un blīvie sariņi kalpos konsīlera uzklāšanai, kā arī sejas konturēšanai ar krēmveida produktiem un krēmveida sejas izgaismotājiem.


Mans mīlākais tās pielietojums ir konsīlerim, jo otas forma perfekti ieguļas zemacu zonā un iekšējos kaktiņos, tādējādi nodrošinot vienkāršu un ātru zilo loku nomaskēšanu.
Lai iegūtu skaisti izlīdzinātu toni zem acīm, lieto konsīleri, kas ir tikai nedaudz gaišāks par tonālo krēmu un lieto to tikai tur, kur nepieciešams. Pārāk liels konsīlera daudzums un pārāk gaišs tonis var tieši izcelt nepilnības.

4. Zenner BLUSHER, HIGHLIGHTER and CONTOURING make up brush

Liela izmēra un maiga pūdera ota ir atslēga ātrai un vienmērīgai krēmveida produktu nofiksēšanai. Ot labi pieguļ sejas ovālam, un tā sevišķi noderēs sejas piepūderēšanai dienas laikā, jo neuzņem ļoti lielu pūdera daudzumu.



Bez šaubām, to var izmantot sejas un ķermeņa bronzējošajam pūderim, ja nav nepieciešama precizitāte. Uzklāšana un izlīdzināšana - efekts panākts sekunžu laikā.



5. Zenner CONCEALER and FOUNDATION make up brush
Šī blivi izkārtoto taisno sariņu ota ir piemērota sejas praimera (produkts pirms tonālā krēma) un tonālā krēma uzklāšanai. Sevišķi iesaku pilnas sedzamības tonālajiem krēmiem vai krēmveida produktiem. Izlīdzina, neuzsūcot tonālo krēmu, tādējādi produkta patēriņš būs mazāks.
Tonālo krēmu klāj apļveida kustībām pa laukumiem (piere, vaigi, zods), lai tas nepaspēj nožūt un klājums ir nevainojams.

Vai atradi kādu otu, kas būtu papildinājums Tavam otu komplektam? Kura tā ir?
Padalies arī Tu ar saviem iespaidiem, ja esi lietojusi mūsu Ewa Shmith otas!
Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment