BYBI produktu kombinācija vasarai

BYBI product combination for the summertime - Crystal Cosmetics e-Store

Dabai draudzīgais ir jaunais melnais.

Dažkārt izdodas plašajā produktu klāstā atrast zīmolus, kuru redzējums tik ļoti saskan ar tava paša – ar zero waste vai less waste principiem, ar dabiskām izejvielām, ar attieksmi pret pasauli un līdzcilvēkiem. Tas ir BYBI, kas šovasar ir iemantojis manu sirdi. Pavisam askētiskie un modernie iepakojumi, kas ir izgatavoti no otrreizēji pārstrādātām pārtikas ražošanas bioloģiskām atkritumvielām, tieši tāpat kā pašas produktu izejvielas ir dabiskas. Piemēram, Strawberry Booster zemeņu sēkliņu ekstrakts ir iegūts no zemeņu sēkliņām, kas ir atlikums no zemeņu sulas ražošanas. Vai nav mīļi?

Šoreiz pastāstīšu par diviem BYBI Beauty produktiem, kas iederēsies tavā skaistumkopšanas rutīnā kopā vai atsevišķi:

Bybi Beauty


BYBI Day Defence sejas krēms ar SPF 30,

Tas aizsargā no UVA/UVB stariem, pateicoties cinka oksīdam - tas ir dabisks aizsargfiltrs. Īsts vasaras dienas krēms, kas dienas laikā nešķitīs pārāk smagnējs, lai gan sastāvā ir saules aizsargfiltrs.

Kāpēc tas ir īpašs?

Uzklājot tas šķiet treknāks nekā daudzi citi dienas krēmi, taču tas ar laiku iesūcas ādā un neatstāj taukainu sajūtu. Tas var biedēt taukainas ādas īpašniekus, taču, tā kā tas ir izgatavots no dabiskām izejvielām, tas neaizsprosto poras un ādai tas “garšo”. Mana jutīgā un cimperlīgā āda šo krēmu ciena, tāpēc nerada pretreakciju pumpu un melno punktiņu veidā. Uzvara! Kosmētika tam pa virsu klājas bez problēmām, tonālais krēms nerullējas nost.

Tā sastāvā ir arī Buriti eļļa.

“Buriti eļļa, dabisks SPF pastiprinātājs, ir bagāta ar A un E vitamīniem, kas palīdz uzturēt un atjaunot ādu. Buriti ir pasaulē bagātākais dabiskais beta-karotīna avots, kas cīnās pret brīvo radikāļu radītiem bojājumiem, atjauno novājinātu ādas struktūru un palīdz aizsargāt pret apkārtējās vides stresa faktoriem, piemēram, piesārņojumu.”

BYBI Beauty Buriti Booster

Saka, ka dubults neplīst, tāpēc papildus Day Defence piepilinu vienu pilienu ar Buriti eļļu.

Krēma un būstera sajaukšanai patiesībā ir 3 papildus iemesli un labumi:

1. Buriti eļļa ir dzeltenā krāsā, brīdinu, ļoti dzeltenā, kas var apgrūtināt tās lietošanu. To vienmēr var lietot uz nakti nesajauktā veidā, taču sajaukumā ar diezgan gaišo Day Defence SPF krēmu tas piešķir ādai nedaudz vairāk dzīvīguma dienas laikā.

2. Papildus mitrināšana manai sausajai ādai nekad nenāk par ļaunu. Arī + 30 grādos.

3. Papildus aizsardzība no saules un apkārtējās vides.


Pievieno BB krēmu, lai iegūtu papildus aisardzību un sejas toņa izlīdzināšanu.


Ja kādu dienu vēlos sejas toni izlīdzināt, piejaucu šai mikstūrai vēl BB krēmu, kam ir ne tikai tonis, bet arī saules aizsargfiltrs. Ja kādam šī kombinācija var šķist pārāk trekna, tad ziniet, ka ar laiku tā iesūcas un Day Defence ir vajadzība atkārtoti uzklāt dienas laikā. Starp citu, tas pat būtu nepieciešams, jo saules aizsargfiltrs dienas laikā var aizsargāt tikai uz konkrētu laiku atkarībā no cipariņa (jo lielāks SPF skaitlis, piemēram, 30 vai 50, jo ilgāka aizsardzība), līdz tas ir jāuzklāj vēlreiz.

Kāpēc papildus mitrināšana?

Vasaras laikā es vienmēr atbalstīšu mitrinošu un viegli sedzošu dekoratīvo produktu lietošanu, nevis matētu un spēcīgi piepūderētu finišu. Jo karstā dienā āda gribēs elpot, kā arī izdalīs sviedrus un sebumu, tāpēc matētā kārta var sadalīties un kļūt trekna, viegli nākt nost un smērēties. Mitrinoši produkti neturēsies tik ilgi, taču izskatīsies svaigāk un dabiskāk.

Varu droši teikt, ka, kopš šos produktus iekļāvu rīta un vakara sejas kopšanas rutīnā, ādas stāvoklis ir uzlabojies, ir samazinājusies izsitumu veidošanās un poru aizsprostošanās.

Ieskaties BYBI piedāvājumā:

https://crystalcosmetics.lv/collections/bybi

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment