Apskats: Depend mākslīgās skropstas.

Review: Depend false lashes. - Crystal Cosmetics e-Store

Mākslīgās skropstas var šķist biedējošas un sarežģītas, un ķēpīgas, un neērtas, un, un..
Bet tā nebūt nav!
Viss, kas ir nepieciešams, ir neliela prakse, un pati sev tās iemanīsies uzlikt ātri un bez piepūles.



Skropstas "Maria"


Skropstu pušķīši. Šiem ir visos laikos jābūt katra vizāžista koferī, jo ne tikai līgavas grimam tas ir ideāls papildinājums, bet arī vakara un fotosesijas grimā šīs skropstas piešķir acu formai dziļumu, izteiksmīgumu un kaķacs efektu. Arī ikdienas grimā šīs var būt must-have.

Komplektā, kā jau visām "Depend" skroptiņām, ietilpst arī skropstu līme, kura nav tikai vienreiz lietojama. Mazo tūbiņu var aiztaisīt ciet, un tā nesakaltīs līdz nākamajai lietošanas reizei, kā arī to ir ērti paņemt līdzi, ja dienas laikā nepieciešami labojumi.

Ja esi alerģiska pret kādu no sastāvdaļām (līmei tipiskākā tā ir latekss), dienu pirms lietošanas veic alerģijas testu uz kādas ķermeņa daļas, kas ir mazāk redzama.

Izspied nelielu līmes daudzumu uz grima paletes vai uz citas virsmas - man visparocīgākie šķiet skropstu iepakojumi. Neizlietoto līmi pēc tam, kad tā ir sakaltusi, ir viegli no virsmas notīrīt.



Izmantojot vai nu speciālo skropstu pinceti, vai metāla uzacu pinceti (galvenais, lai ar to pietiekami stingri var satvert un noturēt skropstu pušķīšus), uzmanīgi noņem pušķīti no iepakojuma un iemērc līmē. Svarīgi satvert to pie gandrīz pašas "saknītes" - tā izvairīsies no nejaušas pušķīša sabojāšanas - nejauši paraujot aiz viena matiņa, pušķītis kļūst izspūris un nav vairs lietojams.

Nesabīsties par to, ka līme ir zilā krāsā! Kad tā nožūst, tā kļūst caurspīdīga.
Pirms līmē skropstiņas, svarīgi, lai līme nedaudz pažūst. Tā izvairīsies no neveiklas plakstiņa nosmērēšanas un riska izbojāt grimu. Ja skropstas līmē pati sev, vari tām uzpūst, ja kādam citam - pavēdināt.


Sākot no ārējā stūrīša, līmē nepieciešamo daudzumu pušķīšu vienu otram blakus ar nelielu atstarpi maksimāli tuvu savām skropstām.
Palīdzēs, ja pirms tam jau būsi uzklājusi skropstu tušu, jo varēsi saskatīt, kur nepieciešams papildus apjoms. Lainera vai acu ēnu līnija savukārt paslēps nepilnības.

Kamēr līme vēl nav pilnībā nožuvusi, izmantojot pinceti, vari paspēt piekārtot skropstas, lai tās glīti stāvētu pareizā virzienā.

Lai mākslīgās skropstas labāk saplūstu ar dabīgajām, uzklāj vēl vienu kārtu skropstu tušas. Neuztraucies, skropstu tušas birstīte neizbojās tikko paveikto darbu, jo skropstu līme ir pietiekami stipra, lai tušas uzklāšanas brīdī tās nenorautu.


Lai nomaskētu līmes pēdas, ar smalku otiņu uzklāj tumšas acu ēnas vai laineri.

Gala rezultāts - dabiskas skropstas, taču akcentēti un pagarināti acu ārējie kaktiņi.
Pušķīšus var līmēt arī visā skropstu līnijas garumā, atceroties, ka garākajiem jābūt acu ārējos kaktiņos, bet īsākajiem - iekšējos kaktiņos. Pēc nepieciešamības pirms līmēšanas garumu var noīsināt ar škērītēm.

Skropstas "Jessica".

Lielisks papildinājums kā ikdienas, tā kāzu dienas grimam, kas nebūs pārāk uzkrītošas, bet dos nepieciešamo efektu.

Līmi var uzklāt pa taisno no tūbiņas. Svarīgi to uzklāt līdzīgā daudzumā uz visas skropstu šuves līnijas, taču papildus to uzklāt abos tās galos. Kāpēc? - jo iekšējie un ārējie kaktiņi ir vietas, no kurām ir vislielākais risks skropstām dienas laikā atlīmēties mīmikas, pieskārienu vai asaru dēļ.

Līmējot "uzsēdini" skropstas uz savām skropstām, it kā pirmo pielīmējot to vidusdaļu, un atlaid tās vaļā.

Pēc tam ar pinceti piekārto abus to galus. Svarīgi, ka iekšējās skropstas būtu novietotas pietiekami tuvu iekšējiem acu kaktiņiem, lai kopskats būtu harmonisks. Un lai ārējās skropstas beigtos līdz ar īstajām skropstām, lai tās būtu virzienā uz sānu un augšu, nevis uz leju.
Pareizi novietotas skropstas nekairinās acis un būs praktiski nejūtamas.
Pirms līmēšanas skropstas "pielaiko", lai to šuves līnija nebūtu garāka par acs skropstu līniju. Nepieciešamības gadījumā apgriez tās no ārējo skropstu puses.

Gala rezultāts - mīlīgs Bembija skatiens ar dabisku meikapu un koķets, romantisks izskats ar dūmakainu grimu, kuru var padarīt arī tumšāku un izteiksmīgāku. Universālas skropstas visiem dzīves notikumiem.

Skropstas "Rebecka"

Ja vēlies lellītes acu skatienu, tad šīs būs īstās skropstas.
Tās ne tikai labi izskatās vienas pašas, bet tās var lietot kopā ar "Maria" skropstu pušķīšiem vai "Jessica". Angliski to dēvē par double-stacking - divu skropstu apvienošanu, lai iegūtu dramatiskāku efektu.

Kāda veida skropstām tu dod priekšroku - pušķīšiem vai pilnajām skropstām? Un kā tev sokas ar pielīmēšanu?

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment