Uzplauksti arī Tu vasarai!

Bloom for the summer! - Crystal Cosmetics e-Store

Mati un ziema 

Mūsu mati ir pelnījuši tikpat lielas rūpes kā mūsu sejas āda. Ziemas apkures sezonas sausā mājas gaisa ietekme ir manāma gan sausu matu galu, gan mitrumu zaudējušas galvas ādas veidā. Neapšaubāmi ziema arī ir "izsūkusi" mūsu vitamīnu rezerves, kas atspoguļojas nogurušā sejas ādā, galvas ādā, nagos un matos. Varbūt tie ir palikuši nespodri, grūtāk ķemmējami, vieglāk lūstoši, varbūt, kā tas ir bieži izplatīts pavasarī - tie pastiprināti izkrīt.

Parūpējies par sevi!

Svarīgi, ka, lai parūpētos par matiem pēc garās ziemas, ir ne tikai jāgaida matu kopšanas produktu iedarbība, bet ir jāpievērš uzmanība uzturam un veselīgam dzīvesveidam - ēd sabalansētu un vitamīniem bagātu pārtiku, dodies svaigā gaisā, nodarbojies ar fiziskām aktivitātēm, jo tas palīdzēs organisma šūnas apgādāt ar skābekli, veicinot vielmaiņu un rūpējoties, lai līdz matu folikulām nonāk nepieciešamie vitamīni, kas savukārt veicinās matu augšanu.

Gadalaiku maiņa gan ādai, gan matiem prasa pielāgošanos, un, kad pavasaris jau klauvē pie loga un saule mūs priecē arvien biežāk, neliela revīzija ir jāveic arī vannas istabas plauktiņos un jāpapildina tie ar sezonai atbilstošiem jaunumiem, lai mati atgūtu spožumu un Tu - atkal uzplauktu.

Izvairies no sulfātiem!

Lai galvas āda saglabātu balansu un nezaudētu mitruma līmeni, ir jāpievērš uzmanība šampūna sastāvam - ļoti daudzi no tiem saturs sulfātus (piem. Sodium Laureth Sulfate), kas ir virsmaktīvas vielas - tās atrauj dabīgās taukvielas no galvas ādas, un tas var radīt sausu ādu, alerģiskas reakcijas un niezi, kairinājumu.

Mēs iesakām izmēģināt:

Illumyna Nutri Discipline šampūns - Sens.us Hairlovers

Tas ir barojošs un matu struktūru "savaldošs" šampūns, kura sastāvā ir no augiem iegūts keratīns un hidrolizēta kvinoja. Īpaši piemērots vidēji bieziem un bieziem matiem, kas ir sausi un spurojas. Šampūns maigi attīra, padarot matus zīdainus un viegli ķemmējamus un veidojamus. Piešķir papildus apjomu. Sniedz aizsardzību, padara matus elastīgākus un mīkstākus, kā arī aizsargā pret mitrumu, lai mati nekļūtu spuraini. Sastāvs ir vegānisks un nesatur silikonus, SLS/SLES un parabēnus. Piemērots profesionālai lietošanai. Iekļuvis 2020. gada žurnāla "Ieva" labākās kosmētikas topā. Ražots Itālijā.
Tilpums: 250ml
Meklē Nutri Discipline šampūnu mūsu e-veikalā!

Tas satur dabīgas sastāvdaļas - kvinoju un augu keratīnu.

Kāpēc šīs aktīvās sastāvdaļas sniedz šampūnam tā labās īpašības?

Pirmkārt, augu keratīns, kas sastāv no 18 dažādām aminoskābēm, stiprina matu šķiedras, padarot tos elastīgākus un noturīgākus pret apkārtējās vides ietekmi un mehāniskiem bojājumiem. Otrkārt, kvinoja satur proteīnus, kas aizsargā, stiprina matus un padara matu krāsu noturīgāku.
Sevišķi piemērots, ja matiem ir tieksme elektrizēties, ja tie ir nespodri, ir ar tieksmi savelties un ir grūti ķemmējami. Tas nogludinās matu struktūru un padarīs tos viegli kopjamus.
Ideālam rezultātam lieto kopā ar Sensus Nutri Discipline matu masku! - meklē šeit!

Dodoties ārā saules gaismā, ne tikai uzņemsi veselībai un imunitātei tik ļoti nepieciešamo D vitamīnu, bet arī no jauna augošie pavasara mati jau būs gatavi uzņemt saules starojumu. Taču ir līdzekļi, kas palīdzēs, lai ar UV starojumu matiem nebūtu jācīnās vieniem pašiem.

Illumy Light Oil - Sens.us Hairlovers

Vieglā eļļa, izsmidzināms līdzeklis matiem ar UV aizsardzību. Piešķir mirdzumu spīdumu zaudējušiem un krāsotiem matiem. UV fitrs, pateicoties Luminescine®, nodrošina aizsardzību no UV staru radiācijas, kas sevišķi svarīgi ir siltajos gadalaikos.
Kāpēc? Jo par saules aizsargfiltra esamību ir jārūpējas ne tikai uz ādas, bet arī matos. Mūsu mati pievelk saules starus, un, kā mēs zinām, saule tos balina. Ja vēlamies, lai matu krāsa un matu veselīgā struktūra saglabājas, par to ir jāparūpējas pirms došanās ārā.

Kas ir Luminescine? 

Tā ir dabīga COSMOS ORGANIC apstiprināta sastāvdaļa, kas iegūta no auga Verbascum Thapsus. Tam ir spēja absorbēt UV starus, tai pat laikā atstarojot gaismu. Luminescīnas īpašības tiek izmantotas inovatīvas kosmētikas ražošanā, lai piešķirtu ādai un matiem mirdzumu. Sastāvā esošais godži ogu ekstrakts bagātina matus ar vitamīniem un aminoskābēm, padarot tos veselīgākus un noturīgākus pret apkārtnes kaitīgo ietekmi.


Šis būs izcils sabiedrotais ne tikai pirms pludmales apmeklējuma, bet arī ikdienā un profesionāļiem salona darbā.
Vieglais sprejs ir lietojams kā mitros, tā sausos matos pirms matu ieveidošanas un ideāli darbojas pirms matu taisnošanas ar karstajām ierīcem. Mati ir spīdīgi, taču nav padarīti smagi un taukaini. Krāsa ir izteiksmīgāka un mirdzošāka.
Piemērots profesionālai lietošanai.
Sastāvs ir vegānisks.
Ražots Itālijā.
Tilpums: 125ml
Meklē to mūsu e-veikalā!

BYPHASSE krāsu aizsargājoša eļļa ar UV staru filtru. 

Bagātināta ar peoniju, apelsīnu ziedu, rožu un rozmarīna ekstraktiem. Aizsargā un atdzīvina krāsotus matus. Rezultāts: starojoši, aizsargāti un zīdaini matu gali.

Kā lietot? Ar dozatoru izspiest nepieciešamo produkta daudzumu plaukstās, saberzēt plaukstās vienmērīgi un ieklāt matos, sākot no to vidus virzienā uz galiem, izvairoties no saknēm.
Sastāva pirmajā pozīcijā atrodas saulespuķu eļļa - taukskābju un E vitamīna avots. Kombinācijā ar sojas pupiņu eļļu un augu ekstaktiem tas ir mitrinošs, nogludinošs un aizsargājošs produkts, kas sniegs aizsardzību no saules stariem vasaras mēnešos.

Patīkami pārsteidz šī produkta spēja nogludināt un savaldīt matu galus, tajā pašā laikā nepadarot tos smagus un taukainus, kā arī mati nezaudē apjomu, bet iegūst veselīgu spīdumu.
To var lietot gan mitros, gan sausos matos. Lietojot eļļu viegli mitros matos, tā vienmērīgāk izklāsies caur matiem, kā arī noturēs tajos mitrumu. Pēc tam var ļaut matiem izžūt vai žāvēt tos ar fēnu.
Lietojot sausos matos, uzmanies no pārāk daudz produkta un koncentrē to pašos matu galos un kārtīgi izķemmē, tādējādi tā vēl vienmērīgāk izklāsies pa matiem.
Pataustot matus, tie nav taukaini, kā tas ir lietojot tīras eļļas, kā kokosriekstu vai argāna, kā arī neatstāj nospiedumus uz apģērba.
Piemērota lietošanai kā pēc matu mazgāšanas, tā arī pēc nepieciešamības starp mazgāšanām - pirms veidošanas, spurošanās novēršanai, frizūru nogludināšanai un arī jauno matu savaldīšanai.

Atrodi sev piemērotāko matu ķemmi

Ja esi jaunas matu ķemmes meklējumos, iesakām kādu no "Zenner" jaunās sērijas "Eco friendly" ķemmēm, kas ir ražotas no bioplastmasas.
Laikā, kad pastiprināti pievēršam uzmanību atkritumu problēmai pasaulē, ikdienas nepieciešamības precēm arvien vairāk būtu jābūt vai nu ilgtermiņa lietošanai paredzētām, vai ražotām no materiāliem, kas dabā sadalās īsākā laika periodā.

Ķemmes lietošana ir komfortabla - tā neplēš matus un neskrāpē galvas ādu. Izretinātie sariņi ļauj saudzīgi ķemmēt arī mitrus matus.
Meklē to mūsu e-veikalā!

Šos un daudzus citus produktus ir vērts pamēģināt siltajos mēnešos.

vai pavasaris ir atnesis pārmaiņas tavā produktu arsenālā?

Padalies - kas ietilpst tavā pavasara / vasaras skaistumkopšanas rituālā?

Nākamais raksts

Leave a comment