Lietotāju viedoklis: Sens.us Direct Pastel matu krāsa.

User opinion: Sens.us Direct Pastel hair dye. - Crystal Cosmetics e-Store


Pasteļtoņi matos šorbīd ir modē, un tie nav domāti tikai drosmīgajiem. Gaišie pasteļtoņi var būt arī kā akcenta krāsa, jo semi-permanentā matu krāsa nav uz mūžīgiem laikiem. Gundega (@madmeowg) ir izveidojusi šādu matu krāsojumu, lietojot Sens.us Direct Pastel matu krāsas toņos: Rozā un Zils:

"Man ir ļoti liels prieks par šīm krāsām. Matus sanāca nokrāsot tieši tā, kā vēlējos. Ļoti glīti toņi. Un smarža krāsām ir tik laba, ka gribas apēst. Zilā krāsa noteikti noturēsies ilgāk par rozā krāsu. Lai iegūtu ombre efektu, sanāca izlietot visu rozā krāsu, lai  izveidotos violets pārejas tonis, un pusi zilās. Pēc piektās matu mazgāšanas reizes rozā tonis gandrīz ir izgājis, bet zilais vēl turas. Noturība kopumā ir labāka, nekā citām pasteļtoņu krāsām."

"Domāju, ka iegādāšos krāsas atkārtoti, un esmu paspējusi ieteikt arī savām draudzenēm. Iegādātos, jo šie ir tieši tādi pasteļu toņi, kādus vēlējot iegūt un kas nebija izdevies ar citas firmas krāsām. Cenas ir līdzīgas ar citu firmu matu krāsu cenām un, manuprāt, tās ir atbilstošas."

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment