Lietotāju viedoklis: Jeanne en Provence Verveine Agrumes sērija.

User opinion: Jeanne en Provence Verveine Agrumes line. - Crystal Cosmetics e-Store

Verveine Agrumes ir ideālā produktu līnija tiem, kas izbauda citronīgas smaržas. Šī sērija pierāda, ka laiks vannas istabā var būt tikpat atspirdzinošs, kā ledus auksts citronūdens karstā vasaras rītā. Par savu pieredzi ar produktiem pēc to lietošanas stāsta Zane (@enazsblog):

Roku krēms:

“Pirmais, ko uzreiz izdarīju, atverot kasti, - izmēģināju roku krēmu. Tā kā pavasaris mūs nelutināja ar izcili siltu laiku, tad man temperatūras maiņu un auksto vēju dēļ rokām ir velkoša sausuma sajūta. Ja neskaita manu jau iemīļoto smaržu, tad roku krēmā man visvairāk patīk tas, katas ir vieglas konsistences un neveido “maskas” efektu, respektīvi, tas iesūcas ādā, un pat pēc roku mazgāšanas āda vēl joprojām ir maiga. Šis roku krēms irideāli piemērots ofisa cilvēkiem, jo, pirmkārt, ja to noliek blakus kafijas krūzei un nemanot kafija ir izdzerta, un sāk zust enerģija, tad verbenas svaigums noteikti spēs uzmundrināt, kā arī krēms rokas nepadara taukainas, līdzar to arī uzreiz pēc roku sasmērēšanas ar krēmu varēs noturēt pildspalvu un parakstīt svarīgus dokumentus. Man kā cilvēkam ar šādu darbu tas ir ļoti svarīgi.”

Dušas eļļa:

“Ideāli piemērota maigu sajūtu un saullēktu mīlētājiem. Neatkarīgi no tā, vai modīsies, lai dotos pie jūras vērot saullēktu un mostos kopā ar pirmajiem saules stariem, vai arī saullēktu vērosi pie automašīnas stūres pa ceļam uz darbu, dušas eļļas maigums ādu sagatavos garajai dienai un padarīs to maigu, taču svaigums agrās rīta stundas padarīs īpaši atspirdzinošas. Ļoti patīk tas, ka dušas eļļa ir tik maiga, ka, pat ja steigā aizmirstas uzklāt ķermeņa krēmu, āda tāpat ir ļoti maiga. Iesaku lietot uzsausas ādas – nelielu daudzumu eļļas iemasēt ādā ar masējošām kustībām un noskalot to ar siltu ūdeni. Vēl maigākam un zīdainākam efektam, iesaku pēc dušas uz ķermeņa uzklāt Jeanne en Provence Verveine Agrumes ķermeņa losjonu.”

Ķermeņa losjons:



“Verveine Agrumes ķermeņa losjons ar ļoti vieglu konsistenci ātri iesūcas ādā un nepadara to lipīgu. Āda kļūst maiga, un smarža ir ļoti noturīga. Ķermeņa losjons būs ideāls mazu vannas istabu īpašniekiem – ķermeņa losjonam ir viegli un ērti lietojams dozators, tāpēc to var novietot vienā vietā un ērti pielietot, nepārcilājot un nepārstumjot citus produktus, kā arī elegantā dizaina dēļ losjonu būs vēlme turēt uzmanības centrā kā dizaina elementu. Smarža ir tik svaiga, ilgnoturīga un moderna, ka būs ideāli piemērota cilvēkiem, kuriem ikdienā nepatīk lietot parfimērijas ūdeņus. Lai sasniegtu vislabāko efektu, iesaku to lietot pēc dušošanās ar Verveine Agrumes dušas eļļu. Izcilam rezultātam iesaku to lietot katru reizi pēc dušas.”

Šķidrās ziepes:


“Tās būs ideāli piemērotas izklaidīgajiem – vairs nekādu aizmirstu nenomazgātu rokupat pēc tastatūras vai rokturu aiztikšanas (kā zināms, vienas no populārākajām baktēriju apdzīvotajām vietām), jo - uzmanību! – šis aromāts izraisa atkarību,it īpaši svaigu aromātu cienītājiem. Šķidrās ziepes viegli puto un ir ļotimaigas konsistences, savukārt sastāvā esošā 100% dabīgā olīveļļa rokas padara ļoti maigas, nepadara tās sausas un ar velkošu sajūtu. Iepakojums ir ļoti elegants un iederēsies jebkuras vannas istabas interjerā. Lai arī rokas pēc mazgāšanas ir ļoti maigas, iesaku rokas aizsargāt un pabarot ar Verveine Agrumes roku krēmu.”

Cietās ziepes:



“Tās novērtēs ikviens, pat tie, kuri ikdienā parastinelieto cietās roku ziepes. Ar šīm ziepēm lauzu savus stereotipus par cietajāmroku ziepēm – šīs ir ērti lietojamas apaļās formas dēļ, tās ir viegli noturētplaukstās, un tās neslīd ārā. Vislielākais izbrīns man bija par to, ka rokas itnemaz nav sausas sastāvā esošās 100% dabīgās olīveļļas un augu ekstraktu dēļ. Vienīgiman kā spēcīgu aromātu cienītājai prasās nedaudz izteiktāku smaržu. Savaelegantā izskata dēļ cietās ziepes būs lielisks papildinājums dāvanai.”

Photos: @enazsblog

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment