Jaunums! Depend Brow Lift Illusion uzacu vasks

New in! Depend Brow Lift Illusion eyebrow wax

Dabiskas, kuplas uzacis ir grima aktualitāte jau vairākus gadus. Bet ko darīt, ja tās tomēr gribas mazliet "savaldīt"? Lai gan uzacu nogludināšana ar tādiem produktiem kā ziepes (arī tam paredzētas speciālas uzacu ziepes), līmes zīmuļi, uzacu želejas u.c. nav jaunums grima industrijā, šo pēdējo gadu laikā savu uzvaras gājienu skaistumkopšanas sfērā uzsāka uzacu laminēšana. Lai efekts ir nedēļām ilgs.

Kas ir uzacu laminēšana jeb brow lift?

Tā ir puspermanenta procedūra, kas nogludina uzacu matiņus vēlamajā virzienā, izmantojot speciālu fiksējošu produktu. Tādā veidā tiek panākta uzacu savaldīšana, iztaisnošana vai perfektas formas veidošana ar papildus apjomu. Procedūra salīdzinājumā ar permanentām uzacu procedūrām ir ātra, nesāpīga, un rezultāts ir noturīgs līdz 4/6 nedēļām. Tā ir arī relatīvi droša, taču pārmērīga, nepārtraukta uzacu laminēšana var padarīt uzacu matiņus trauslākus. Vidējā procedūras cena Latvijā ir 30-40eur.

Ja es nevēlos vai nezinu, vai man piestāvēs laminēšanas rezultāts?

Tad tev noderēs grima produkti, ar kuriem arī ikdienā var panākt līdzīgu efektu. Viens no tiem ir jaunums - 'Depend' Brow Lift Illusion uzacu vasks, kas pie mums e-veikalā ir pieejams 4 dažādos visām matu krāsām piemērotos toņos.

Ar šo produktu vari koriģēt arī jau iepriekš laminētas uzacis vai izveidot laminētu uzacu izskatu ik dienas, ja nevēlies veikt procedūru. Tas izskatīsies dabiski, jo pati varēsi variēt ar produkta daudzumu un ieklāšanu uzacīs.

Kā to lietot:

  1. Paņem nepieciešamo produkta daudzumu uz komplektā esošās uzacu birstītes. Labāk iesākumā mazāk un pēc nepieciešamības papildināt;
  2. Sākot no uzacu iekšējās daļas, klāj produktu, ķemmējot matiņus virzienā uz augšu;
  3. Tuvojoties uzacu vidusdaļai un ārpusei, ķemmē uzacu matiņus diagonāli uz augšu vai sev vēlamajā virzienā;
  4. Ar vienu kustību, kad birstītē vairs nav produkta, izlīdzini uzacu augšdaļu;
  5. Produktu vari vienmērīgi ieklāt arī visos uzacu matiņos pretēji matiņu augšanas virzienam un tad ķemmēt matiņus, kā norādīts video pamācībā:

Ko par Brow Lift Illusion saka skaistumkopšanas influenceri:

Sabīne (@sabinekaleja): Tonis 'Soft Brown'. "Wow, ar šo noteikti var panākt uzacu laminēšanas efektu. Riktīgi, riktīgi kruti. Šis produkts nav līdz galam man, jo ārējos kaktiņos nav uzacu matiņu, bet varu ieteikt dāmām, kam uzacis ir visā to garumā un patīk laminētu uzacu efekts"

Madara (@callmemaddieofficial): "Tonis 'Soft Brown' perfekti atbilst pelēkblondiem uzacu matiņiem. Šie uzacu vaski ir perfekti. Tik labi ķemmējas un uzreiz arī nofiksējas. Manas uzacis izskatās tik labi, kā nekad - smuki, skaisti saķemmētas, turas viss vietā, katrs matiņš ir skaisti nofiksēts, bet tajā pašā laikā izskatās arī pietiekami dabiski un neizskatās, ka man būtu līme ieķemmēta uzacīs. Pavisam noteikti varu ieteikt un šis būs viens no maniem TOP uzacu produktiem."

Arīna (@ariinabeauty): "Uzacu gēls man patika. Tam ir ļoti labs pigments, un tas ir noturīgs. Kārtīgi gan jāizvēlas tonis, jo tie ir nedaudz tumšāki kā bildē. Ļoti priecē, ka komplektā nāk līdzi birstīte, esmu novērojusi ka citiem produktiem tās nav. Produkts ir tik pigmentēts, ka pietiks ilgam laikam, jo nepieciešams mazs daudzums vienā lietošanas reizē. Tām dāmām kurām patīk ieveidot savas uzacis ar vasku, ļoti patiks."

Gatis (@liftingbrushes): "Mans blondiem matiem vispiemērotākais tonis ir 'Taupe'. Uzacu vaskam ir vidēji stipra fiksācija, kas sevišķi noderēs pēc jau veiktas uzacu laminēšanas procedūras profilaksei starp pierakstiem. Taču nebūs piemērots ļoti nepaklausīgiem un bieziem uzacu matiņiem. Pilnīgas nožūšanas laiks ir 3 minūtes, kur laikā var vēl nofiksēt, kā vēlaties."

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment