Back to School Beauty

Back to School Sale

Neviļus ir atkal pienācis laiks, kad, ieejot veikalā, sagaida glīti izkārtotas burtnīcu un skolas piederumu kaudzītes. Un mēs zinām - skolas laiks ir tuvu. 

Dodoties uz skolu vai augstskolu, neapšaubāmi vēlamies būt ne tikai labi sagatavojušies un gatavi gūt zināšanas, bet arī izskatīties labi ik dienu. Šajā ierakstā padalīsimies ar produktiem un ieteikumiem, kas palīdzēs padarīt skaistumkopšanas ikdienu vienkāršāku, lai veiksmīgāk fokusētos uz mācībām.

Ielūkojies mūsu skaistuma somā!

Kopta sejas āda ir jau daļa uzvaras

Lai justos labi un pārliecināti par sevi, liela loma ir veselīgai, mirdzošai sejas ādai bez pinnēm, tāpēc svarīgi ir to kopt gan no rīta, gan vakarā. Izvēlies sejas kopšanas produktus, kas būs ne tikai efektīvi, bet arī patīkami lietošanā! BYBI ir dabai draudzīga, ekoloģiska un vegāniska kosmētika, kas rūpēsies par ādu, netraumējot tās aizsargslāni. Efektīvai cīņai ar ādas nepilnībām, aizsprostotām porām un sausumu izvēlies sejas kopšanas produktos no BYBI.

Ātrai sejas attīrīšanai no grima

Vakarā (vai uzreiz atnākot no skolas) svarīgi ir ādu atbrīvot no grima kārtas, kas neļauj ādai "elpot" un reģenerēties. Jo vairāk dosi ādai laiku atpūtai no dekoratīvās kosmētikas, jo labāk. Izvēlies kādas no Byphasse kosmētikas noņemšanas salvetēm - katram ādas tipam var atrast piemērotas. Atceries - pēc salvešu lietošanas ir jāveic arī kārtīga sejas attīrīšana ar mazgāšanas želeju! Un pēc tam tonizēšana un mitrināšana.

Gēllakas manikīrs mājās?

Vai zināji, ka manikīra veidošana mājās var aizņemt vien 30 minūtes un ilgtermiņā izmaksāt daudz mazāk, nekā viens pieraksts pie meistara? Ar Gel IQ starta komplektu* un saviem mīļākajiem toņiem izveidosi majās gēllakas manikīru, kas turēsies pat līdz 14 dienām.

*komplektā neietilpst noņemšanas līdzekļi. Tos piedāvājam iegādāties atsevišķā komplektā par lielisku cenu.

Uzacis ir sejas rāmis

Bieži nekas cits grimā nav nepieciešams, kā sakoptas un izteiksmīgas uzacis. Depend ir parūpējies, lai tavas uzacis vienmēr izskatītos nevainojami. Ir pieejamas:

• uzacu krāsas, ar ko mājās vien 10 minūtēs vari veikt uzacu krāsošanu un neuztraukties par uzacu izskatu vismaz mēnesi:

• uzacu vasks, ar kuru vari imitēt laminētu uzacu izskatu;

• uzacu zīmuļi, ar ko ikdienā aizpildīt uzacu kontūru un tukšos laukumus.

Mākslīgās skropstas ātram ikdienas grimam

Nav laika vai finanšu skropstu pieaudzēšanai? Ar nelielu praksi vari ātri apgūt ātru skropstu pielīmēšanu, lai gatavošanās uz skolu no rītiem aizņem mazāk laika. Ar mākslīgajām skropstām vari panākt, kādu efektu vēlies, un padarīt acu izskatu izteiksmīgu bez acu ēnu un laineru lietošanas. Sevišķi, ja no dabas skropstas nav tik garas vai kuplas, kā vēlētos.

Mākslīgie nagi īpašiem notikumiem

Ja ikdienā nelako nagus vai nevēlies to darīt, bet uz kādu pasākumu ātri un vienkārši gribi izveidot manikīru, Depend mākslīgie nagi būs tieši laikā.

Svaigumam ik dienas

Lai justos labi par sevi, labai pašsajūtai un patīkamam aromātam ir liela nozīme. Šampūns, ar kuru mazgājot matus, smarža saglabājas vēl ilgi un, izlaižot matus, aromāts apbur blakus sēdošos.

Parfimērijas ūdens, kurš neatstās vienaldzīgus. Dušas želeja, kas radīs ilgstošu svaiguma sajūtu. Dezodorants, kas vienmēr būs līdzi.

Tas viss un vēl daudz kas cits noderīgs skaistumkopšanai ikdienā - mūsu e-veikalā.

Novēlam veiksmīgu jauno mācību gadu!

Tavs skaistuma palīgs Crystal Cosmetics.

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment