Matu kopšanas un veidošanas produkti vīriešiem

Hair care and styling products for men

Mati ir ne tikai sieviešu skaistākā rota, bet arī stiprā dzimuma pārstāvjiem skaisti mati noteikti ceļ pašapziņu un ir sevi jāpalutina. Tāpēc ir jāizvēlas arī laba matu kosmētika. Ja meklē dāvanu vīrietim, vēlies palutināt savu otro pusīti vai esi vīrietis un meklē matu kopšanas un veidošanas produktus sev ikdienas lietošanai, lasi tālāk.

Ar ko mazgāt matus?

Matu kopšana sākas ar kārtīgu un regulāru galvas ādas un matu attīrīšanu ar šampūnu, lai atbrīvotu galvas ādu no netīrumiem, liekajām taukvielām un atmirušajām ādas šūnām. Vīriešiem svarīga maksimāla efektivitāte un ātrums, tāpēc noderēs šampūns-dušas želeja. Genera klāstā būs vairāki veidi, no kā izvēlēties:

genera man

> Genera Blue Water Shower Shampoo <

> Genera Energizing Shower Shampoo <

> Genera Rejuventing Shower Shampoo <

Ja vēlies profesionālu matu kopšanas kosmētiku kā no salona, izvēlies Sens.us. Šie unisex šampūni sniegs gaidīto efektu un padarīs matus labi smaržojošus un atstās svaiguma sajūtu. Mati tiks kārtīgi attīrīti, nesausinot to, kas ir sevišķi svarīgi, ja mēdz izjust galvas ādas kairinājumu vai niezi.
Anti-age šampūns neitralizēs dzeltenos toņus sirmos un gaišos matos, bet High Energy ar taurīnu un mentolu atsvaidzinās galvas ādu.

sensus

> Sens.us Anti-Age Shampoo <

> Sens.us High Energy Shampoo <

Sautrauc matu izkrišana un blaugznas?

Lai cīnītos ar matu izkrišanu, jāveic profilaktiskas darbības - galvas masāža asins cirkulācijai un barības vielu piegādei matiem. Un jālieto preparāti matu augšanas veicināšanai. Tie ir dažādi, un pie mums atradīsi Sens.us Tools Leave In Energizer Platinum ampulas.

sensus tools

> Sens.us Tools Leave In Energizer Platinum <

"Matu kopšanas kūre, kas palīdz novērst matu izkrišanu. Bagātinātas ar kviešu proteīniem, dārza salvijas ekstraktu, mikroelementus un nātru ekstraktu, padara matus veselīgākus un noturīgākus. Revitalizē galvas ādu, pasargā no matu izkrišanas un tām piemīt attīrošas un stabilizējošas īpašības."

Tās ir ērti lietot - pēc matu mazgāšanas ampulas saturu ielej pie matu saknēm un iemasē galvas ādā. Jutīsi nedaudzatvēsinošu sajūtu, kas pazudīs pēc izžūšanas. Žāvē un veido, kā ierasts.

Vīriešu matu veidošanai

Matu veidošanas produktu izvēle ir gaumes jautājums. Vai tā būs želeja, pasta, pūderis, vasks, - tas paliek tavā ziņā. T@BU Man līnijā būs viss, kas nepieciešams ar dažāda stipruma fiksāciju:

> Sens.us T@BU Man Sculpting Gel 57 <

> Sens.us T@BU Man Up Black 30 Volumizing Powder <

> Sens.us T@BU Man Flex Wax 4 <

Ja šis bija noderīgi, seko mums platformās Instagram: @crystalcosmeticslv un Facebook: Crystal Cosmetics, lai uzzinātu jaunumus pirmā.

Iepriekšējais raksts

Leave a comment