Lietotāju viedoklis: Jeanne en Provence Jasmin Secret sērija.

User opinion: Jeanne en Provence Jasmin Secret line. - Crystal Cosmetics e-Store

Dievišķā jasmīnu smarža iepriecina (pie mums, Latvijā) jūnija mēnesī īsi pirms vasaras saulgriežiem, kad daba ir tās augstākajā plaukumā. Jasmīna aromātu dēvē par mīlas smaržu, un tas tiek uzskatīts par dabisku afrodiziaku. Tā smarža ir tas, ko kosmētikas ražotāji jau izsenis pievieno produktiem.

Sintija (@sintijasusina) stāsta savu pieredzi, lietojot Jasmin Secret produktu līniju:

"Kritēriji, pēc kuriem pārsvarā izvēlos skaistumkopšanas produktus, ir: efekts, kādu pēc to lietošanas sajūtu, un smarža. Patīk fakts, ka produktu sastāvā 95% ir dabiskas izcelsmes izejvielas.

Roku krēms:


"To lietoju ikdienā pēc vajadzības. Pēc tā nepaliek taukainas rokas, jo tas ļoti labi iesūcas ādā. Šo roku krēmu novērtēs tie, kuriem ikdienā ir darbs pie datora, jo pēc tā lietošanas nepaliks taukaini nospiedumi uz datora peles. Iegādātos to atkārtoti, ņemot vērā, ka man vispār ir ļoti sausa roku āda, man svarīgi ir tas, lai krēma iedarbība ir ilgstoša, nevis pēc pusstundas atkal ir jāsmērē, kā mēdz gadīties ar citiem roku krēmiem. Šis krēms tiešām nodrošina ilgstošu mitrināšanu, jo atkārtoti man jāuzklāj tikai pēc roku mazgāšanas vai pat pāris mazgāšanas reizēm."

Ķermeņa losjons:

"Patiks tiem, kuri ir skrējienā un kuriem nav laika gaidīt, kamēr iesūksies losjons, jo šis ļoti ātri uzsūcas un nepadara ādu taukainu. Āda kļūst maiga, kā arī iegūst neuzkrītošu jasmīna aromātu. Lietoju katru reizi pēc dušas. Iegādātos to atkārtoti, jo man ir svarīgi, lai losjons nodrošina ilgstošas iedarbības mitrināšanu (lai dienas beigās nav sausa āda uz kājām, kā mēdz būt) un maigas ādas sajūtu. Šis losjons to sniedz. Protams, arī par aromātu nevar aizmirst, jo patīk saldi smaržot."

Dušas eļļa:


"Var nomazgāties ar pavisam nelielu daudzumu dušas eļļas. Aromāts vēl kādu laiciņu saglabājas uz ādas. Āda tiek mitrināta. Kamēr lietoju dušas eļļu kopā ar ķermeņa losjonu, āda nav bijusi sausa. Pat kājas. Iespējams, ka pēc kāda laika izvēlētos to iegādāties atkārtoti, jo varbūt āda paliek tik forša, pateicoties dušas eļļas + losjona iedarbībai (ka jālieto abus kopā)."

Šķidrās ziepes:



"Ļoti liels un ekonomisks iepakojums, jo nepieciešams neliels daudzums, lai nomazgātu rokas. Smarža ir izteiktāka nekā dušas eļļai un losjonam, tāpēc vannas istabā vēl ilgu laiku skaisti smaržo."

Cietās ziepes:


"Lietoju paralēli šķidrajām ziepēm, jo patīk pamainīt. Mazgājot rokas, ziepēm ir pavisam nedaudz jūtams jasmīna aromāts, vairāk jūt tieši parasto ziepju smaržu, kas man ne īpaši patīk. Patīkamais – pēc roku noslaucīšanas jūt tieši jasmīnu. Ziepes nesausina rokas, kas mani izbrīnīja, jo no parastajām ziepēm manas rokas parasti paliek sausākas.

Nezinu, vai atkārtoti pirktu ziepes (gan cietās, gan šķidrās), jo man ziepes kā tādas vispār nav īpaši nozīmīgs produkts. Man tie ir parasti ikdienas higiēnas produkti, tāpēc tiem nepievēršu tik lielu uzmanību."


Parfimērijas ūdens:



"Īsts salduma mīļu parfimērijas ūdens. Sākumā jasmīna smarža ir izteikta, taču pēc brītiņa tā jau kļūst maigāka. Šobrīd lietoju pa vienam pūtienam dienās, kad dodos ārpus mājām, un pavisam viegls aromāts saglabājas līdz pēcpusdienai. Noteikti iegādātos to atkārtoti, jo mani “nopirka” superīgi saldais aromāts. Dievinu tādus."


Foto: @sintijasusina

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment