Multimasking ar Byphasse

Multimasking with Byphasse. - Crystal Cosmetics e-Store
Gan daudzi var atzīties, ka sejas masku lietošana mēdz būt ne “ik pāris dienu”, pat ne “reizi nedēļā” pasākums, bet tiek atstāts “sevis lutināšanas svētku” dienai kaut kad reizi pāris nedēļās vai pat mēnesī. Godīgi sakot, ir pat saprotams, kāpēc tā. Masku lietošana mēdz būt ķēpīga padarīšana, kas prasa laiku. Īstenībā tūbiņu sejas maskas var radīt priecīgu mirkli dienā, sevišķi laikā, kad ārpus mājas spa procedūras nevar notikt, bet salons ir jārada savā vannas istabā. Ir tikai jāatrod maskas, ko ir patīkami lietot, un veids, kā ērti to ieviest ikdienā (piemēram, man tas ir pirms dušas, masku nomazgājot dušošanās laikā)

Ir tik daudz, no kā izvēlēties

Veikalā atrodamo masku klāsts ir plašs: attīrošas, poras samazinošas, mitrinošas, pretiekaisuma, liftinga, drāniņu maskas jeb “sheet masks”, mālu maskas, dubļu maskas, gēla maskas un maskas naktij, un daudzas citas.

Ja tava āda ir kļuvusi problemātika un tai nepieciešama palīdzība attīrīšanā, Byphasse parūpējās, lai izvēle kļūtu daudz vieglāka un trīs no sava ražojuma kaolīna mālu maskām apvienoja komplektā, kas paredzēts multi-maskošanai. Tajā ietilpst spatula maskas uzklāšanai un trīs 50 ml tilpuma mālu maskas, lai ādas kopšanas kūri rīkotu atbilstoši tā brīža ādas vajadzībām vai visas kopā.


Zaļā.
Šī ir attīroša, matējoša un poras samazinoša maska ar skrubējošām daļiņām. Būs perfekts sabiedrotais vasarā, kad āda pastiprināti svīst un ir nepieciešama svaiguma sajūta, ko šī maska dod. Būs piemērota taukainai un kombinētai ādai ar tieksmi uz izsitumiem.
Violetā. Attīroša maska, kas satur kokogli. Palīdzēs cīnīties ar biežo problēmu – melnajiem punktiņiem, kas rodas, kad porās uzkrātais sebums un atmirušās ādas šūnas oksidējas, rodoties tumšajam tonim. Būs piemērota klāšanai tieši problēmzonās, kas ir deguns, ap degunu, piere, zods.

Rozā. Pilsētas piesārņojums liek domāt par papildus ādas kopšanu, tāpēc šī maska palīdz aizsargāt ādu no brīvajiem radikāļiem un uzlabo tās detoksikāciju. Āda būs tīrāka un mirdzošāka. Piemērota visiem ādas tipiem.

Kopējie iespaidi:

Man ir sausa / dehidrēta āda, un tai ir tieksme būt cimperlīgai, problemātiskai un ar aizsprostotām porām. Ikdienā tas prasa ļoti daudz uzmanības. Svarīgi ir ādu neizsausināt vēl vairāk, lai nesāktos pretreakcija – pastiprināta sebuma izdalīšanās. Reizēm atļaujos ādu attīrīt ar mālu masku, taču galvenais noteikums ir, ka neturu to visu ražotāja norādīto laiku. Masku mazgāju brīdī, kad tā ir tikko sacietējusi, lai tā nedehidrē ādu. Būsim reāli, citreiz gadās aizsapņoties vai iegrimt grāmatā vai seriālā un aizmirst par maskas esamību.
Byphasse maskas pēc to lietošanas neatstāj savilktas ādas sajūtu, kā to dara ļoti daudzas mālu maskas, kā arī tās nav grūti un ilgi nomazgāt, jo konsistence ir viegla un tās nav jāklāj biezā slānī. Tām ir patīkama smarža, un āda pēc to lietošanas jūtas tīra un svaiga, un gatava uzņemt mitrinošo krēmu. Ja gribas paildzināt relaksējošo procesu, pēc mālu masku lietošanas var klāt mitrinošu gēla masku, drāniņu masku vai barojošu masku no Byphasse masku sērijas, kas ir dzeltenā krāsā un ir piemērota visiem ādas tipiem.
Kāpēc šo komplektu sauc par multi-maskošanas? Jo tās var lietot kopā un uzklāt atbilstošajai sejas zonai, kur tās liekas vairāk nepieciešamas, piemēram, poru attīrīšana ar zilo masku uz deguna vai zoda, bet ādu matējošs efekts uz pieres, pārējo seju klājot ar rozā Detox masku. Kā arī, ja jūti, ka kādai no sejas zonām nav nepieciešama maska, tās var lietot tikai problēmzonās. Ērti un laiku ietaupoši.
Šis būs piemērots komplekts, ja vēlies pamēģināt Byphasse sejas maskas, taču nevēlies pirkt pilnos iepakojumus, kā arī šī būs laba dāvana kādam, kas sper pirmos soļus sejas masku lietošanā un sejas ādas kopšanā kopumā.


Savukārt, ja nevēlies iegādāties visas maskas kopā, jo zini, ka kāda konkrētā maska nav piemērota tavai ādai, vai vienkārši neuzrunā, tad zini, ka e-veikalā mums ir pieejamas 4 veidu pilnā (150ml tilpuma) maskas:

Spied uz veida, lai atrastu e-veikalā:



Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment