Protect your skin from the sun and choose safe tanning methods

Protect your skin from the sun and choose safe tanning methods

Kāpēc ir nepieciešama saules aizsargfunkcija?

Ilgstoša uzturēšanās saulē (vismaz 20 minūtes), īpaši maija un jūnija saules starojumā, rada ādas apsārtumu. Tas ir fotobojājums, kas smagas UV starojuma ietekmes laikā rada paliekošas sekas - paātrinātu novecošanos, kā arī riskus - melanomas rašanos. Ādas apsārtuma UV ietekmē intensitāti nosaka ādas fototips. Gaišas ādas īpašniekiem, uzturoties saules gaismā, nepieciešams aizsarglīdzekļi ar SPF 50, īpaši, un saulē āda ātri apdeg, kļūst sarkana, ir niezoša. Vidēji gaišas ādas īpašniekiem var lietot SPF 30 - 50, taču tumšāka āda, kam netiek novērots ātrs ādas iedegums un apsārtums, var izvēlēties arī SPF 15. Saules aizsargkrēms obligāti ir nepieciešams arī sejas ādai un rokām ikdienas gaitās, ne tikai pludmalē. Sevišķi, ja ādai novērota hiperpigmentācija, kuru saules ietekme tikai pastiprina.

Uzmanību! UVB starus stikls absorbē, taču UVA starus, kas ir galvenie priekšlaicīgas novecošanās veicinātāji, stikls laiž cauri. Tāpēc arī iekštelpās, īpaši, un pastāvīgi pavadi pie loga, ir nepieciešams saules aizsargkrēms!

Tannymaxx produkti ar saules aizsargfunkciju

Mums tie ir pieejami 3 saules aizsardzības faktora pakāpēs - 15, 30, 50. Atceries! Līdzekļi jāuzklāt 30 minūtes pirms došanās saulē un jāatjauno ik pa 2-3 stundas!

Paštonējošie losjoni - jaunais veids, kā iegūt saules noskūpstītas ādas izskatu.

Ja aristokrātisko bālumu nomainīt pret veselīgas saulē iedegušas ādas izskatu, bet vēlies to droši darīt.

Jau vairākus gadus daudz gozēšanos saules gaismā pludmalē vai gulēšanu solārijā ir nomainījis paštonējošais losjons. Baidoties no kaitīgajiem UV stariem, ne tikai tiek pastiprināti lietots saules aizsargfiltrs, bet ādas krāsu maiņai daudzi izvēlas nosacīti drošāku metodi - DHA jeb dihydroxyacetone saturošus tonējošos losjonus. DHA (bieži vien savienojumā ar citām aktīvajām vielām) reaģē ar atmirušajām ādas šūnām, tās nokrāsojot un padarot efektu noturīgu nedēļas garumā.

Viss, kam nosaukumā lasīsi vārdu " bronzing ", piešķir ādai ne tikai vieglu iedegumu, bet arī kalpo kā iedeguma pastiprinātājs saules gaismā. Šeit gan nevar piedēvēt teicienu "Divi zaķi ar vienu šāvienu", jo piebildīsim, ka Tannymax zīmols lepojas ar zaķīša logo jeb "cruelty free" statusu. Bet ideja, ka ar vienu produktu var panākt divus efektus, ir skaidra.

Spied šeit, lai atrastu produktus ar sūtītājus norāda!

Pieminēsim, ka no šiem nevar sagaidīt ādu kā tikko no Karību salām, taču būs labs iesākums, un vēlies piešķirt ādai dabiskai izskata vieglu iedegumu, kas būs tikpat viegli, kā uzklāt ikdienas mitrinošo ķermeņa losjonu.

Visa Tannyxx un Art of Sun sauļošanās produkcija ir izstrādāta tā, lai 15 minūšu laikā neiztrūkstoša cikla laikā tiktu pastāvīgi mitrināta unžūtu.

Arī iedegumu pastiprinošie losjoni dos iespēju palielināt saulē pavadīto laiku.

Iedegums veidosies ātrāk, būs noturīgāks un vienmērīgāks, kā arī nosaka āda tiks kopta un mitrināta. Piemēram, Tannymaxx Tequila un Art of Sun Platin losjoni.

Izmēģini mazos iepakojumus!

Ja nevēlies pirkt pilnos iepakojumus un zini, ka nevarēsi paspēt tos izlietot, 15 ml iepakojumi būs ideāls variants. Tie pietiek tieši vienai lietošanas reizei visam ķermenim. Līdz ar to varēsi pamēģināt pa vienam no katra produkta, lai atrastu sev tīkamāko.
Rūpējies par sevi, lai vasara būtu prieka un līksmes pilna bez saules apdegumiem!
Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment