Saules noskūpstītam mirdzumam - Art of Sun

For a Sun Kissed Glow - Art of Sun

Ja vien neplāno doties tālā eksotiskā ceļojumā uz siltajām zemēm, kur iegūt zeltainu iedegumu, ar kuru sagaidīt vasaru, iespējams, brūnumu visticamāk vēlēsies iegūt ar produktu un solārija palīdzību.

Ir īstais laiks sākt

Aprīlis un maijs mūs vēl nelutina ar pietiekami siltiem saules stariem, kā dēļ solārijs ir viena no opcijām, ko izvēlēties ceļam uz vienmērīgu, skaistu ādas toni. Lai neradītu ādai risku (apdegums, priekšlaicīga novecošanās u.c.), solārijs ir jāapmeklē regulāri un mazāku laiku (10-15 minūtes), nevis retāk un ilgāk. Kā arī ir jāizvēlas kvalitatīvi sauļošanās produkti, kas procesu padarīs drošāku, efektīgāku un noturīgāku. Piedāvājam ielūkoties mūsu klāstā, kas vienmēr tiek papildināts ar jauniem, inovatīviem produktiem.

Art of Sun produkti

Starp zīmola produktiem sev piemērotu atradīs ikviens sauļoties mīlētājs. Art of Sun ir zināms ar produktu kvalitatīvo sastāvu, kura pamatā ir arī vairākas aktīvas barojošas sastāvdaļas, tātad vēršot uzmanību ne tikai uz iedeguma veicināšanu, bet arī kopšanu un, kas ir ne mazāk svarīgi, - labu aromātu.

Produkti satur augstas kvalitātes pretnovecošanās sastāvdaļas, kā tirozīnu, melanīnu, vitamīnus A, C, E, Q10, kofeīnu, urea, kā arī barojošas eļļas, tostarp kaņepju, persiku kauliņu, valriekstu eļļu, šī sviestu u.c.

Art of Sun Pure Xtra

Pure Xtra Tanning M-Caramel sauļošanās losjons ar paštonējošu iedarbību

Pure Xtra Tanning M-Q-10 sauļošanās losjons ar paštonējošu iedarbību

Pure Xtra Tanning M-hyaluron sauļošanās losjons

Pure Xtra Tanning. M-Tyrosine sauļošanās losjons

Art of Sun Tequila

TEQUILA Deep sauļošanās losjons

TEQUILA GOLD Bronzing tonējošs losjons

Art of Sun Platin un Oxytan

OxyTan Extreme Bronzer paštonējošs sauļošanās krēms

Platin Dark Tan iedeguma losjons

Art of Sun Super Dark Black

BLACK Super Dark sauļošanās krēms

BLACK Super Dark Bronzer paštonējošs sauļošanās krēms

Kuru izvēlēsies tu?

Kā redzi, daļa produktu ir paredzēta ne tikai lietošanai solārijā, bet arī ārpus tā - mājās, jo tiem ir viegla paštonējoša iedarbība, kas darbosies, kamēr tu varēsi nodoties citām aktivitātēm. Paralēli viegla zeltaina iedeguma veicināšanai tie intensīvi kops ādu un padarīs to veselīgi mirdzošu.

Starp citu, šos produktus vari iegādāties ne tikai mūsu e-veikalā, bet arī veikalos Drogas.

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment