Žurnāla "Ieva" gada kosmētika 2022

Best cosmetics top of magazine "Ieva" 2022 - Crystal Cosmetics e-Store

Gada izskaņa bieži tiek pavadīta, reminiscējot par gada laikā piedzīvoto, sasniegto un padarīto. Arī mēs esam daudz paveikuši, lai pie jums nonāktu klāsts ar līdz šim atzītiem produktiem, kā arī jauniem produktiem, kas ir ne tikai kvalitatīvi, bet arī maciņam draudzīgi. Daļa no tiem ir iekļuvuši arī kosmētikas topā "Ievas labākā kosmētika 2022" un izpelnījušies atzinību no lietotājām. Turpinājumā vari lasīt atsauksmes par šiem produktiem.

Depend Gel iQ Start Kit starta komplekts

Gel iQ ir jaunākās UV/LED tehnoloģijas gellaka, kuru izmantojot mājās, var iegūt perfekti spīdīgus nagus 5 vienkāršos soļos - visa procedūra aizņems tikai 30 minūtes. Vegāniska formula, nesatur no dzīvniekiem iegūtas sastāvdaļas. Lakas noturība - līdz pat 14 dienām.

Lasītāju vērtējums: "Manikīru taisu sev pati, līdz šim krāsoju nagus ar parasto laku, un šis man ir ideāls atklājums. Komplekts ir ļoti pārdomāts, viss saprotams arī iesācējiem: uz katras pudelītes ir cipariņš, kurš solis tas ir, viss labi izskaidrots attēlos. Lakas ļoti labi uzklājas un ir ļoti noturīgas - līdz 3 nedēļām. Vēl patika, ka komplektiņš ir mazs un to var paņemt līdzi jebkur."

Sens.us Illumy vieglā matu eļļa

Mirdzumu piešķiroša eļļa aerosola iesaiņojumā, kas piemērota blāviem vai krāsotiem matiem. Eļļa bagātināta ar Luminescine, kas iegūts no Vidusjūras reģiona sastopamā auga verbascum ziediem. Šī aktīvā sastāvdaļa absorbē UV starus. Sastāvā ir arī godži ogas, un tas viss garantē matiem aizsardzību, spīdumu, padara matu krāsu ilgstoši noturīgu.

Lasītāju vērtējums:

"Produkts ļoti patika. Mani mati ir krāsoti, un tajos ir ilgviļņi, vasarā saules iedarbībā tie izskatījās sausi, blāvi, nespīdēja. Jau no pirmās reizes, kad sāku lietot šo eļļu, mati spīd, izskatās dzīvīgi. Eļļu ir ļoti viegli izsmidzināt, tai ir viegls, neuzkrītošs aromāts. Noteikti iegādāšos šo produktu vēlreiz."

BYPHASSE micelārais ūdens kosmētikas noņemšanai jutīgai un sausai ādai

Divi vienā: kosmētikas noņemšanas līdzeklis un toniks. Šī produkta sastāvā ir micellas (mazas virsmaktīvas daļiņas), kas nodrošina saudzīgu un efektīvu kosmētikas un ikdienas netīrumu noņemšanu no sejas, lūpām un ādas ap acīm. Nesatur ziepes, parabēnus un krāsvielas. Piemērots arī jutīgai ādai. Liela (500ml) tilpuma pudele.

Lasītāju vērtējums:

"Ļoti maigs, neuzbāzīgs aromāts, ideāli veic savu fukciju, notīrot kosmētiku. Ikdienā lietoju gan skropstu tušu, gan tonālo krēmu, un to visu lieliski notīra šis līdzeklis, atstājot tīras ādas sajūtu. No rītiem lietoju šo līdzekli pirms sejas krēma, nav nepieciešamība pēc tonika. Ideāli der jutīgai ādai. Lieliska produkta kvalitātes un cenas attiecība."

Depend Faux Mink dekoratīvās skropstas "Nova"

Luksusa klases dekoratīvas skropstas - kuplas, garas, elastīgas, ar ideālu atliekumu. Perfektas, lai radītu neatvairāmu skatienu. Jo saudzīgāk izturas pret dekoratīvajām skropstām, jo vairāk reižu tās iespējams izmantot.

Lasītāju vērtējums:

"Līdz šim mana pirmā pieredze ar mākslīgajām skropstām. Labs variants, ja dabīgās skropstas nav ļoti garas. Šīs ir viegli pieliekamas un noturīgas, ļoti noderīgas, ja, piemēram, paredzēts doties uz kādu divu dienu pasākumu, tad skropstu tušu var droši atstāt mājās."

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment