Jaunumi: Jeanne en Provence BIO produkti

News: Jeanne en Provence BIO products - Crystal Cosmetics e-Store

Mēs dzīvojam laikā, kad arvien vairāk cilvēkiem nav viennozīmīgi, kādas izejvielas nonāk uz mūsu ādas. Tāpat arī šo produktu ietekme uz apkārtējo vidi tiek izvērtēta vairāk. Tāpēc burtu salikums "BIO" uz produktu pudelītēm ir sastopams arvien biežāk un ir uz palikšanu.

Jeanne en Provence laiž klajā BIO kosmētikas produktu līniju

Arī kosmētikas ražotājs Jeanne en Provence ir paplašinājuši sortimentu ar divām sejas (un ķermeņa) kopšanas līdzekļu sērijām - BIO Pomme jeb BIO Ābols un BIO Amande jeb BIO Mandele. Produktu sastāvs satur ļoti augstu procentu ar sastāvdaļām, kas iegūtas bioloģiskās lauksaimniecībās, kā arī ir sertificētas organiskas (Ecocert COSMOS Organic). Mēs runājam par 100% bioloģiskas izcelsmes un ~80% sertificētām organiskām izejvielām dažiem no produktiem.

BIO Pomme

Kam tie paredzēti?

Ābolu līnijas produkti būs piemēroti cilvēkiem ar normālu-kombinētu sejas ādu, kurai ir arī nosliece uz izsitumiem. Ābola svaigums atspoguļosies arī sejas ādā pēc šo produktu lietošanas.

Ražotājs: "Mūsu sertificētais (Ecocert COSMOS Organic) bioloģiskais klāsts ar svaigiem āboliem ir radīts jums! Tas padara ādu tīru, mirdzošu.

Ābols, kas pazīstams ar tā organiskajām molekulām ar antioksidanta īpašībām, ir bagāts ar mikroelementiem un E vitamīnu. Mūsu trīspakāpju skaistumkopšanas rutīnas ietvaros mēs izmantojām ābeli un tās augļus no mīkstuma līdz kauliņiem. Izmantojiet šo sastāvdaļu priekšrocības, lai iegūtu mirdzošu sejas krāsu un tonizētu ādu, kā arī atbrīvotu to no nepilnībām."

Sērijā ietilpst:

Dušas želeja

Ražotājs: "Tā maigi attīra ķermeni katru dienu un rūpējas par jūsu ādu. Tās želejveida tekstūra un smalkās, krēmīgās putas atstāj ādu tīru un patīkami smaržojošu. 98% dabiskas izcelsmes izejvielu, 11% - organiskas izejvielas"

Mēs: Dušas želeja kombinācijā ar silto dušas tvaiku ievedīs mutuļojošā ābola smaržas mākonī. Sniegs tūlītēju svaigumu, nesausinot ādu, kā arī uzmundrinās un noskaņos enerģiskai dienai. 

Ražotājs: "Speciāli veidots taukainiem matiem. Jeanne en Provence cietais šampūns (Cocmos Organic / Ecocert sertificēts) ir formulēts ar ābolu etiķi un zaļo mālu. Tas rūpējas par taviem matiem katrā mazgāšanas reizē un atstāj pikantu ābolu aromātu. 100% dabiskas izcelsmes izejvielas, 19% - organiskas izcelsmes.

Mēs: Šampūns ļoti labi attīra matus un galvas ādu. Nepieciešams ļoti mazs daudzums, jo tas ļoti labi puto. Līdz ar to pietiks ilgam laikam. Būs piemērots cilvēkiem ar izteikti taukainiem matiem. Ērts lietošanā. Zero Waste dzīvesstila piekritējiem.

Sejas mazgāšanas želeja


Ražotājs: "Sejas tīrīšanas želeja, kas izstrādāta ar ābolu ūdeni un organisko glicerīnu, attīra un mīkstina ādu, lai iegūtu vienmērīgāku un gaišāku sejas krāsu. 99% dabiskas izcelsmes izejvielu, 24% - organiskas izejvielas"

Mēs: Attīrošajai želejai ir ļoti patīkama konsistence, kas nav tipiska želejveida produktiem. Tā ir biezāka, "pienaināka" un pēc sajūtām maigāka nekā daudzas citas želejas, kas paredzētas taukainai ādai, jo tik ļoti neputo. Tāpēc arī ir mazāk agresīva pret, iespējams, jau sakairināto ādu. Želeja būs piemērota kā attīrošais līdzeklis no rīta vai vakarā, ja nav nepieciešams noņemt kosmētikas paliekas. Tā var netikt galā ar noturīgāku kosmētiku.

Attīrošs losjons

Ražotājs: "Tas ir izgatavots ar organisko ābolu ūdeni, tas attīra sejas ādu, lai iegūtu tīru, mirdzošu ādu. Piemērots normālai līdz kombinētai ādai. 99% dabiskas izcelsmes izejvielu, 20% - organiskas izejvielas"

Mēs: Losjons būs lieliski piemērots lietošanai gan no rīta, gan vakarā. No rīta tas attīrīs ādu no nakts laikā sakrātajiem netīrumiem, kā arī atsvaidzinās to tālakai kopjošajai kosmētikai. Vakarā tas attīrīs ādu no vismazākajām dekoratīvās kosmētikas paliekām, atstājot ādu tīru. Lielākais pluss - āda ir tīra, svaiga, bet nav izsausināta.

Mirdzuma serums

Ražotājs: "Īpaši izstrādāts normālai un kombinētai ādai, ar ābeļu ekstraktu un aprikožu eļļu, kas bagāts ar oleīnskābi, maigi mitrina ādu un atstāj maigu ābolu smaržu. 100% dabiskas izcelsmes izejvielu, 78% - organiskas izejvielas"

Mēs: Serums ir lielisks. Tas neuzsūcas zibenīgi, taču sastāvā ir 5 eļļas, kas sniedz ilgstošu mitrināšanu kā papildus soli pirms mitrinošā krēma. Āda jūtas tonizēta, pabarota, ir mirdzoša un starojoša visas dienas garumā. Patēriņš ir tikai 3 - 4 pilieni vienai lietošanas reizei. Priecē dabiskais sastāvs, dāsnais tilpums un skaistais iepakojums.

BIO Amande

Kam tie paredzēti?

Mandeļu produktu klāsts būs piemērots normālai-sausai ādai. Maigais mandeļu pieniņa pieskāriens mitrinās un baros ādu, rūpējoties par cilvēkiem ar sausu un jutīgu ādu.

Ražotājs: "Īsts dabas dārgums, vitamīniem un minerālvielām bagātās mandeles dara brīnumus ar ādu. Mūsu 3 pakāpju skaistumkopšanas rutīnas ietvaros mēs izmantojām mandeles: eļļu, sviestu, sasmalcinātas čaumalas, olbaltumvielas un pienu. Maksimāli izmantojiet šīs sastāvdaļas priekšrocības mitrinātai, barotai un aizsargātai ādai."

Sērijā ietilpst:

Dušas želeja

Ražotājs: ''Dušas želeja (Cosmos Organic / Ecocert sertificēta) no Jeanne en Provence. Ikdienā lietota, tā maigi attīra un rūpējas par ādu. Tās želejas tekstūra un maigās, krēmīgās putas padara ādu tīru un gardi smaržojošu. Piemērota normālai un kombinētai ādai. 98% dabiskas izcelsmes izejvielu, 11% - organiskas sastāvdaļas.

Mēs: Maigi putojoša dušas želeja, kas pietiks ilgam laikam, jo vienā mazgāšanās reizē nepieciešams neliels daudzums. Ļoti patīkams maigs salds mandeļu aromāts.

Ražotājs: "Speciāli veidots normālai un sausai ādai, Jeanne en Provence attīrošais pieniņš (Cosmos Organic / Ecocert sertificēts) ir formulēts ar saldo mandeļu eļļu. Tas novērš nepilnības un attīra ādu no kosmētikas. Tā krēmīgā tekstūra maigi attīra tūlītējam mitrinātas ādas efektam. 99% dabiskas izcelsmes izejvielu, 57% organiskas sastāvdaļas.

Mēs: Attīra ādu no kosmētikas atlikumiem un ikdienas netīrumiem, nesausinot ādu. Tieši otrādi - āda ir maiga, samtaina un mitrināta.

Ražotājs: "Īpaši izstrādāts sausiem matiem, Jeanne en Provence sertificētais organiskais cietais šampūns, kas izveidots ar saldo mandeļu eļļu un šī sviestu, rūpējas par jūsu matiem katrā mazgāšanas reizē un atstāj maigu ziedu mandeļu aromātu." 100% dabiskas izcelsmes izejvielu, 2-% - organiskas sastāvdaļas.

Mēs: Šampūns labi puto, tas ir ērti lietojams un ir lietojams ilgstoši. Labi attīra matus, nepadarot tos smagus, kā arī neizsausina matus un galvas ādu. Tam piemīt ļoti patīkams salds mandeļu aromāts. Zero Waste dzīvesstila piekritējiem.

Mitrinošs balzams sejai

Ražotājs: "Īpaši izstrādāts normālai un sausai ādai, Jeanne en Provence sertificētais organiskais mitrinošais sejas balzams, kas izveidots ar vitamīniem bagātu saldo mandeļu eļļu un alvejas želeju, maigi mitrina ādu un atstāj maigu ziedošas mandeles aromātu." 99% dabiskas izcelsmes izejvielu, 40% organiskas sastāvdaļas.

Mēs: Ja patīk lietot ķermeņa sviestu, tad cilvēkiem ar sausu ādu patiks arī šis sejas balzāms. Tas kūst rokās līdz maigai krēma konsistencei, kura ātri absorbējas ādā, neatstājot treknu un lipīgu sajūtu uz sejas ādas. Intensīvi mitrinošs. Mūsuprāt, inovācija tirgū.

Sejas skrubis

Ražotājs: "Īpaši veidots normālai un sausai ādai, Jeanne en Provence sejas skrubis (Cosmos organic / Ecocert sertificēts) maigi noņem nepilnības un atmirušās ādas šūnas, pateicoties mikrodaļiņām no organiskām mandeļu čauliņām. Āda kļūst maiga un tīra. 99% dabiskas izcelsmes izejvielu, 57% - organiskas sastāvdaļas.

Mēs: Skrubis satur diezgan daudz abrazīvo daļiņu. Ļoti labi, ka tās nav ūdenī šķīstošas, bet ir sasmalcinātas čauliņas. Savukārt tas nozīmē, ka skrubēšanas procesam jābūt saudzīgam, jo tās ir ļoti abrazīvas. Pēc lietošanas āda ir maiga un nav izsausināta, pateicoties sastāvā esošajām eļļām un šī sviestam. Ir jūtama eļļas klātbūtne uz ādas arī pēc lietošanas. Labs skrubis par labu cenu.

Lieliska ideja svētku dāvanām ikvienam, bet sevišķi zaļāka dzīvesveida piekritējiem.

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment