Apskats: Depend uzacu un skropstu krāsa

Review: Depend brow and lash colour - Crystal Cosmetics e-Store

Uzacis ir mūsu sejas rāmis.

Tās veido sejas pantus, kā arī mūsu sejas izteiksmes, tāpēc vēlamies, lai tās vienmēr izskatītos nevainojami. Ja nevēlies uzacis krāsot vai tetovēt, izvēlies ikdienā lietojamu uzacu grimu - zīmuļus vai pomādes, vai ēnas.

Bet, ja ir slinkums lietot dekoratīvo kosmētiku?

Reiz sieviete, ik dienas sēžot pie spoguļa un cītīgi ar uzacu zīmuli vai ēnām krāsojot uzacis domāja, cik labi būtu, ja vismaz uz laiku tās nebūtu katru dienu jākrāso un varētu aiztaupīt tik dārgās minūtes no rīta. Un viņas lūgšanas tika uzklausītas, jo mūsdienās ir pieejamas dažādas uzacu krāsošanas procedūras. No īstermiņa (biotatuāža jeb krāsošana ar hennu vai krāsošana ar uzacu krāsu, vai puspermanentām krāsām) līdz ilgtermiņa (permanentā grima) veidošanai.

Cik tas maksā salonā?

Uzacu krāsošana ar hennu: 15+ eur;

Uzacu krāsošana ar krāsu: no 5 eur līdz 30 eur;

Uzacu laminēšana + krāsošana: ap 40 eur;

Uzacu permanentais grims / mikrobleidings: vidēji ap 130 eur - 220 eur.

Kāpēc nepamēģināt nokrāsot uzacis pašai?

Es arī sev šo jautājumu uzdevu tikai tagad. Pateicoties Depend Uzacu un skropstu krāsai, beidzot radās iespēja to izdarīt. Process izrādās vienkāršāks un ātrāks, nekā sākumā varētu šķist.

Kas ir Depend Uzacu un skropstu krāsa?

• "Krāsa ir radīta pēc jaunas un revolucionāras ārstniecisko augu formulas, kuras pamatā ir pelašķi, kliņģerītes, zaļā tēja un mellenes, kā arī citas sastāvdaļas. Šis unikālais sajaukums ir radījis ūdens izturīgu, vienkārši lietojamu krāsu, kas padarīs skropstas vizuāli garākas un uzacis – dabiski akcentētas."

• Ar krāsu iespējams sasniegt salona cienīgu rezultātu mājās dažu minūšu laikā;

• Ražotājs sola noturību līdz 6 nedēļām (vidējais salonu rezultāts turas 2 līdz 4 nedēļas)

Kas ietilpst komplektā:

Produkta bilde

• Krāsa;
• Aktivējošs gēls;
• Aizsargājošs krēms / ziede;
• Trauciņš;
• 2 vates kociņi;
• 2 birstītes.

Procesa gaita un mana pieredze:

1. Jāsagatavo uzacis krāsošanai. Pirmkārt, tām ir pilnībā jābūt attīrītām no dekoratīvās un kopjošās kosmētikas, lai krāsošana noritētu pilnvērtīgi. Ar kosmētisko zīmuli var iezīmēt uzacu galu punktus, augstāko punktu un novilkt kontūru, ja tas atvieglos krāsošanu vēlamajā formā.

2. Ar komplektā esošo birstīti jāuzklāj iepriekš trauciņā iespiestā uzacu krāsa. Ar otras birstītes palīdzību var izlīdzināt to vienmērīgi cauri visām uzacīm. Ja ir gadījies nosmērēt ādu ap uzacīm, to ir viegli notīrīt ar komplektā esošajiem vates kociņiem. Krāsai jāļauj iedarboties 4-5 minūtes.

3. Kad iedarbošanās laiks ir pagājis, ar sausu vates plāksnīti jānoņem liekā krāsa.

4. Lai uzacu krāsa nākamajā solī nenonāktu ārpus uzacu kontūras, ap uzacīm jāuzklāj aizsargājošai krēms, tikai tā, lai tas nenonāk uz uzacu matiņiem, citādi tie nenokrāsosies.

4. Tāds pats process, kā ar uzacu krāsu, jāatkārto ar aktivējošo gēlu. Man personīgi patīk iekrāsot arī ādu zem uzacīm, lai panāktu līdzīgu efektu kā ar dekoratīvo kosmētiku, tāpēc nebaidos produktus klāt līdz pat pašām uzacu saknītēm. Galvenais, lai tas izdotos vienmērīgi. Gēls iedarbojas sekunžu laikā, un tas ir jānotur 1 minūti.

5. Ar siltā ūdenī samērcētu vates plāksnīti jānotīra krāsa no uzacīm.

Gatavs! Ir iespējams panākt pavisam dabisku efektu, nokrāsojot tikai matiņus, vai izteiksmīgāku izskatu, kas atgādinās uzacis, kas iekrāsotas ar dekoratīvo kosmētiku.

Rezumē:

Izvēlējos toni nedaudz par tumšu savai tagadējai matu krāsai, taču ar tumšo toni ir jāsadzīvo tikai dažas dienas (atkarībā no tā, cik bieži seja tiek intensīvi tīrīta no dekoratīvās kosmētikas), jo no ādas krāsa nonāk drīz, bet matiņi ar laiku tāpat kļūst blāvāki, dabiski nomainās utt.

Kas mani pārsteidza, ir krāsas tiešām ilgā noturība. Pēc pagājušām 4 nedēļām joprojām iepriekš pavisam gaišie un nemanāmie matiņi ir ievērojami tumšāki un nav nepieciešamības pēc dekoratīvās kosmētikas.

Krāsa neradīja niezi vai kādu citu reakciju, kā arī process kopsummā neaizņēma pat 10 minūtes. 10 minūtes vienreiz, un nav jādomā par uzacu iekrāsošanu mēneša garumā? Jā, lūdzu!

Iegādājies šo un citas Depend uzacu un skropstu krāsas e-veikalā!

PE Lash & Eyebrow Colour Dark Brown

Instant Color For Lashes And Eyebrows Brown Black

Eyebrow Colour Brown Black

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment