Lietotāju viedoklis: Sens.us Nutri Repair komplekts.

User reviews: Sens.us Nutri Repair kit

Neapšaubāmi pirms produktu iegādes gribam pārliecināties par to kvalitāti, uzklausot vai lasot citu cilvēku viedokli, kas to jau ir izmēģinājuši. Lai jums nebūtu jāmeklē atsauksmes, esam tās apkopojuši arī bloga ierakstos.

Šajā ierakstā uzzināsiet, ko par Sens.us Nutri Repair komplektu saka skaistumkopšanas entuziastes Loreta un Arīna.

Arīna Balode @ariinabeauty:

"Man patika šie Sens.us produkti. Šampūnu lietojot, jau jutu, ka mati ir gludāki mazgājot. Tie nesavēlās. Sākumā domāju, vai iztikšu bez kondicioniera, bet matu maska visu izglābj. Tai arī ir matus nogludinošs efekts. Ļoti patīk arī produktu smarža.

Pieniņu izmantoju žāvēšanas laikā un priecājos par to, ka mati no tā nepaliek lipīgi.

Kopumā mati, pateicoties šai līnijai, tiešām kļūst gludāki un spīdīgāki. Spurainie gali arī izskatās ievērojami labāk.

Ļoti iesaku meitenēm, kas grib taisnus un nogludinātus matus. Parasti, kad izžāvēju matus, tie ir nedaudz pūkaini un nepaklausīgi. Pēc šo produktu lietošanas mati ir taisni, nogludināti, it kā būtu iztaisnoti. Sevišķi rezultāts ir redzams no matu maskas."

Loreta Cabule @loretacabule:

"Joprojām produktus izmantoju ikdienā, un mani viss apmierina. Mati ir ļoti mīksti pēc matu maskas un šampūna izmantošanas, tie jūtas labi pabaroti Kā arī matu pieniņš man ļoti patīk! 🩷

Smarža produktiem ir fantastiska🥰 Maniem sausajiem matiem tie ir ļoti piemēroti, jo tie kļuva daudz mīkstāki un veselīgāki."

Seko mums Instagram (@crystalcosmeticslv), lai pirmā uzzinātu atsauksmes par produktiem!

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment