Salst? Šīs skaistumkopšanas procedūras palīdzēs.

Cold? These beauty procedures will help.

Kad -20 grādu periods pagājis, gribētos, lai to nomaina tikpat straujš pavasaris, bet diemžēl ziema mūs savos apskāvienos turēs vēl labu laiciņu. Lai sasildītos, reizēm vajag mazliet vairāk par vilnas zeķēm, tāpēc jāmeklē risinājumi, kas sasildīs kā ķermeni, tā uzlabos arī omu. Sagādā sev siltus mirkļus ar šīm skaistumkopšanas procedūrām!

Veic masāžu / sauso eksfoliēšanu!

Kā vienlaicīgi atbrīvot ādu no atmirušajām šūnām un ne tikai padarīt to zīdaini maigu, bet arī uzlabot asins un limfas cirkulāciju un tevi nedaudz fiziski nodarbināt, lai sasildītos? Veic sauso masāžu! Izmanto speciālu birsti vai cimdiņu, ar kuru masē ādu vieglām kustībām virzienā uz sirdi. To vislabāk darīt tieši pirms mazgāšanās. Rezultātā panāksi efektīvāku toksīnu izvadi, maigu un veselīgu ādas izskatu, uzlabosi garastāvokli, kā arī miegs būs saldāks.

Mūsu e-veikalā atradīsi vairākas ķermeņa birstes un cimdiņus.

body brush

Ewa Schmitt koka birste ķermeņa mazgāšanai

Tai ir garš kāts, ar kuru viegli tiksi klāt arī grūti izsniedzamām vietām, taču tas ir noņemams vieglākai ķermeņa masāžai.

Ewa Scmitt bambusa švamme - dabiski materiāli tavam ādas skaistumam.

Klikšķini šeit, lai apskatītu arī citus mazgāšanās piederumus!

Ieej siltā burbuļvannā!

Ielej pilnu vannu ūdens un relaksējies, cik vien ilgi vēlies. Pasaule pagaidīs. Pievieno vannas putas un ļaujies vēl lielākai luksusa sajūtai un papildus relaksācijai. Burbuļvannā ne tikai sasildīsies, bet arī tajā pavadīto laiku vari izmantot citām sejas un ķermeņa procedūrām, kā pēdu kopšanai, matu maskai vai sejas palutināšanai ar auduma masku.

vannai

Ieskaties e-veikalā, kur atradīsi, piemēram, Genera vannas putas vai Byphasse Skin Booster auduma maskas.

Aizej uz solāriju!

Ne mazāk populārs sasildīšanās veids ziemā ir solārija apmeklējums. Arī iedegums, ko vari iegūt tad, kad līdz vasarai vēl šķiet tik tālu, iepriecinās un liks justies skaistākai. Atceries izmantot atbilstošu un drošu solārija kosmētiku, kas rūpēsies par ādu un skaistu iedegumu. Piedāvājam divu zīmolu sauļošanās produkciju no Tannymaxx un Art of Sun. Šie solārija losjoni būs arī ar iedegumu pastiprinošu efektu un pat paštonējošu iedarbību.

solārija krēmi

Vēl daži padomi, kā sasildīties:

• Siltais fēna gaiss pēc siltas dušas būs sevišķi patīkams. Noteikti nedodies ārā ar līdz galam neizžuvušiem matiem. Žāvē matus ar fēnu, bet atceries, ka karstā temperatūra nenāk par labu galvas ādai un sausajiem matu galiem. Izvēlies nedaudz zemāku temperatūras režīmu, kā arī turi fēnu tālāk no galvas. Atceries lietot līdzekli matu aizsardzībai no karstuma, piemēram, Sens.us Tabu Play Heat Shield.

heat shield

• Ja nomāc muskuļu sāpes, talkā var nākt Krauterhof sildošais zirgbalzams. Iemasē to sāpošajos, iespējams, arī aukstumā sarautajos muskuļos un izbaudi tā sildošo iedarbību!

horsebalm

• Dodies uz sporta zāli! Fiziskās aktivitātes mums dod daudz, tā skaitā trenētu muskulatūru. Lielāka muskuļu masa savukārt notur ķermenī siltumu, kā arī miera stāvoklī veicina ātrāku vielmaiņu. Daudzas sporta zāles un baseini nodrošina iespēju izmantot pirti, kurā sasildīt nodarbinātos muskuļus.

Arī ziemā mēs svīstam, tāpēc svaigumu palīdzēs saglabāt Byphasse un Genera dušas želejas un dezodoranti. Spied šeit, lai skatītu visus dezodorantus! (arī vīriešiem)

dezodoranti

Paldies, ka lasīji! Ja vēlies ātrāk uzzināt skaistumkopšanas padomus un jaunus no mums, seko Instagram @crystalcosmeticslv vai Facebook: Crystal Cosmetics.

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment