Matu kopšana gada aukstajā periodā ar Sens.us produktiem

Hair care in the cold period of the year with Sens.us products

Apkures radītais sausais gaiss, temperatūru kontrasti starp iekštelpām un āru, skarbie ziemas laikapstākļi, apģērbs - tas viss un vēl citi iemesli, kāpēc ziemā matu kopšana var prasīt vairāk rūpju, nekā gada saulainajās sezonās. Īsumā par to, kā atvieglot matu kopšanu rudenī un ziemā.

Rūpējies par galvas ādu

Sauss gaiss kombinācijā ar nevēlēšanos lietot tik daudz ūdens, kā citos gadalaikos var radīt organisma dehidrēšanās, kas savukārt padara sausu galvas ādu (un rezultātā arī matus). Var rasties nieze un blaugznas. Lieto daudz šķidruma, pretblaugznu šampūnu. Ja vēl nav blaugznu, bet jūti niezi, ne biežāk, kā reizi / reizi divās nedēļās lieto attīrošu šampūnu, kas atbrīvos ādu no niezes iespējamā cēloņa - matu kopjošo un veidošanas produktu noslāņošanās uz galvas ādas. Kad izjūti nepieciešamību, veic kādu procedūru, kas balansēs galvas ādu.

Sens.us Tools Leave In Energizer Platinum ampulas matiem
12 ampulu komplekts, 10 ml katrā

sens.us leave in


"Matu kopšanas kūre, kas palīdz novērst matu izkrišanu. Bagātinātas ar kviešu proteīniem, dārza salvijas ekstraktu, mikroelementus un nātru ekstraktu, padara matus veselīgākus un noturīgākus. Revitalizē galvas ādu, pasargā no matu izkrišanas, un tām piemīt attīrošas un stabilizējošas īpašības."

Mazgā matus siltā, nevis karstā ūdenī

Karsts ūdens vas var traumēt tā jau jutīgo galvas ādu. Tas savukārt var radīt sausumu, blaugznas, vājināt saknes un padarīt matus spurainus. Tā kā karsts ūdens atver mata folikulu un bojā dabīgo keratīna slāni, arī matu krāsa izbalēs ātrāk. Izvēlies matus mazgāt viegli siltā ūdenī (40 grādi) - tas joprojām palīdzēs atbrīvoties no liekajām taukvielām un netīrumiem. Lieto saudzīgu šampūnu, kas ilgtermiņā nekairinās galvas ādu. Ziemā var lietot arī matu produktus, kas padara matus smagākus, tāpēc, izvēloties šampūnu, vari meklēt vārdus "repair" (atjaunojošs), "moisture" (mitrinošs), "discipline" (savaldošs).

Sens.us komplekts - Nutri Repair



"Barojoša restrukturizācijas procedūra ar augu izcelsmes keratīnu, medu un kvinoju. Produkti ideāli piemēroti sausiem, sprogainiem matiem, kas tiek bieži pakļauti apstrādei. Maigi baro matus, padarot tos zīdainus, vienlaikus pārstrukturējot un dziļi mitrinot tos."

Sens.us komplekts - Nutri Discipline



"Barojošu, matu struktūru savaldošu produktu komplekts, ideāli piemērots vidēji bieziem, sausiem un ļoti sprogainiem matiem. Dziļi baro matus, padarot tos zīdainus un paklausīgākus. Piešķir papildu apjomu un aizsardzību, lai uzlabotu elastību un maigumu, kā arī aizsargā pret mitrumu."

Lieto matu eļļu

Matus vari regulāri eļļot (uz nakti vai vismaz uz stundu pirms mazgāšanas), izmantojot olīveļļu, vīnogu kauliņu eļļu, kokosriekstu eļļu u.c., vai lietojot speciālas matu eļļas, kuru sastāvā ir absorbciju pastiprinošas vielas, peptīdi, rozmarīna ekstraksts u.c. ar mērķi nostiprināt matu folikulas, neļaujot matiem izkrist, tā veicinot matu augšanu.
Matu galiem lieto speciālas matu eļļas, kas mitrinās, savaldīs spurainos matus un pasargās matus to garumā, nepadarot tos taukainus.

Sens.us matu eļļa Nutri Blend, 60 ml



"Barojoša, restrukturējoša eļļa sausiem un bojātiem matiem. Bagātināta ar Makadāmijas eļļu un augu keratīnu. Padara matus veselīga izskata, spīdīgus un dziļi pabarotus."

Izvairies no karstajām ierīcēm

Ļauj vaļu dabiskajai matu struktūrai! Taisnotājus, lokotājus un citas ierīces vēlams atstāt vannas istabas skapītī, ja vien negatavojies kādam pasākumam. Tās sausina matus, padarot tos vēl spurainākus. Fēnu vēlams izmantot tikai uz vēsā gaisa plūsmas un noteikti ir jālieto aisargājoši līdzekļi pirms žāvēšanas un citu karsto ierīču izmantošanas.

Sens.us Tabu Heat Shield 05, 200 ml līdzeklis termālai aizsardzībai



"Nogludinošs un no karstuma aizsargājošs matu krēms spurainiem un lokainiem matiem. Padara matu veidošanu vienkāršu un nogludina matus, lai padarītu veidojumu noturīgāku. Aizsargā matus no karstuma un mitruma. Jaunākās paaudzes formula ne tikai aizsargā matus no karstām ierīcēm, bet arī padara matu veidošanu vieglāku."

Cīņā pret elektrizēšanos

Lieto līdzekļus, kas palīdzēs cīņā ar spurošanos, dos matiem papildu apjomu un neļaus elektrizēties. Apjoma trūkums, elektrizēšanās - ar to saskaramies, nēsājot šalles un cepures.

Sens.us Volume Lift fluīds, 125 ml



"Apjomu palielinošs fluīds smalkiem un nedzīviem matiem. Bagātināts ar kokvilnas un bambusa ekstraktiem, piešķir matiem mīkstumu un apjomu, un tam piemīt antistatiska iedarbība."

Pret elektrizēšanos cīnīties palīdzēs arī vidējas fiksācijas matu laka. Lai mazinātu elektrizēšanos, iepūt matu laku ķemmē un izķemmē matus ar to. Ja veido matus ar lokšķērēm, noteikti nostiprini frizūru ar vidējas - stipras fiksācijas matu laku, lai lokas turētos ilgāk.

Sens.us Tabu Rush 33 matu laka, 400 ml



"Vidējas noturības matu laka, kas fiksē un notur matus vietā, nepadarot tos stīvus. Matus var pārveidot un ķemmēt pat pēc tās uzklāšanas. Ātri un viegli izķemmējama. Sastāvā esošie jaunākās paaudzes elastīgie sveķi kustas līdzi matiem, stingri noturot ieveidoto stilu vietā."

Ceram, ka atklāji ko jaunu par Sens.us produktiem un matu kopšanu!

Ja vēlies ātri uzzināt dažādus padomus un ieteikumus skaistumkopšanā, kā arī jaunumus, seko mums soctīklos:

Instagram: @crystalcosmeticslv

Facebook: Crystal Coscmetics

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment