Padomi, kā rūpēties par lūpām ziemā

Taking care of lips in winter

Gada nogrieznī esam laikā, kad izjūtam vajadzību pēc intensīvākas lūpu kopšanas. Sausas, sprēgājošas lūpas, plaisājoši lūpu kaktiņi, vēja sapūsta āda un sūrstoša sajūta - to visu mēs labi pazīstam un labprāt no tā izvairāmies.Tāpēc lūpu kopšanu nedrīkst izlaist.

Padalīsimies ar dažiem padomiem lūpu kopšanai.

• Sausas lūpas būs viena no pirmajām dehidratācijas pazīmēm - lieto šķidrumu un sabalansētu uzturu, kas nodrošinās organismu ar nepieciešamo;

Lieto barojošu lūpu balzamu. Atjauno to vairākas reizes dienā un noteikti izvēlies tādu, kuru ir prieks lietot - ir neitrāla garša, patīkama smarža un patiesa spēja lūpas mitrināt un aizsargāt. Sevišķi vēlams to lietot, dodoties ārā, kā arī uz nakti, kad tam būs iespēja netraucēti iedarboties.

byphasse moisturising lip balm

Byphasse Moisturzing Lip Balm

Nekod sauso lūpu ādu - tā tikai pastiprināsi sprēgāšanu un neļausi lūpām sadzīt, jo vari radīt mikrotraumas.

• Tā vietā pēc kārtīgas lūpu samitrināšanas izmanto lūpu skrubi - iegādātu vai paštaisītu. Atbrīvosi ādu no atmirušajām šūnām un dosi ceļu lūpu balzāma iedarbībai, kā arī lūpu āda būs maiga un lūpu krāsa klāsies nevainojami.

• Pirms lieto lūpukrāsu, uzklāj lūpu balzamu un ļauj tam absorbēties.

bybi babe balm

BYBI Multi-purpose Babe Balm

Kā ziemā uzklāt lūpu krāsu ilgstošai komfortablai noturībai

  1. Lieto lūpu balzamu un atstāj to uz lūpām, kamēr klāj pārējos grima produktus. Ja klāsi lūpu krāsu uzreiz pēc balzāma uzklāšanas, tā kļūs pārāk mitra un slidena un nebūs noturīga.
  2. Ar salvetīti nosusini neabsorbēto produktu;
  3. Uzklāj lūpu krāsu (ziemā izvēlies mitrinošākas lūpu krāsas, kas nesausinās lūpas) un nosusini lūpas salvetē. Tā tu izveidosi toņa bāzi, jo pie lūpām būs pieķēries pigments, nevis mitrinošās lūpu krāsas saistvielas;
  4. Klāj vēl vienu plānu kārtiņu lūpu krāsas, lai atjaunotu toņa intensitāti un mitrumu. Atkārto 3. soli, ja nepieciešams.

• Arī šķietami "mitros" produktos var nebūt lūpu ādu mitrinošas sastāvdaļas. Ja esi novērojusi, ka lūpu krāsas un spīdumi pastiprina lūpu ādas sprēgāšanu, izvairies no to lietošanas ikdienā. Tā vietā izvēlies lūpu balzamu ar toni vai mirdzumu.

bybi babe balm bronze

BYBI Babe Balm Bronze

• Ja mājās ir sevišķi sauss gaiss, apsver iespēju iegādāties gaisa mitrinātāju;

Arī ziemā spīd saule

• Kad saule atstarojas sniegā, tās radītais starojums ādas virzienā ir dubultspēcīgs. Gan ikdienā un sevišķi, ja brauc slēpot uz kalniem, kabatā noteikti ir jābūt lūpu balzamam ar SPF, lai ziemas aktīvo atpūtu nesabojātu sūrstošs diskomforts.

Byphasse Protecting Lip Balm with SPF 30

Vai šis bija noderīgi? Lai ātrāk uzzinātu jaunumus un šāda veida padomus, seko mums Instagram: @crystalcosmeticslv vai Facebook: Crystal Cosmetics

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment