Rudens manikīrs ar jaunajām Depend Gel iQ gēllakām

New Gel iQ nail polishes. Fall and winter inspired manicure. - Crystal Cosmetics e-Store

Sagaidi rudeni ar jaunu manikīru!

Rudens ir tas gadalaiks, kad ne vien modes un skaistuma industrija pulsē, izdodot jaunas kolekcijas, bet arī neviļus pašām gribas pamainīt savu vizuālo tēlu. Dabas krāšņums gadalaiku mijā var iedvesmot mūs pārmaiņām, pat ja, iespējams, izjūtam neapslāpējamu rūgtumu, pavadot prom vasaru.
Kad tik ilgi ir strādāts attālināti un skolas un universitātes klātienē šķita kā neaizsniedzams sapnis, nagu lakošana un dizainu veidošana uz tiem bija viens no retajiem sevis izpausmes veidiem. Tāpēc aktualitātes nagu dizainā ir uz palikšanu, pievienojoties rudens klasiskajai toņu gammai.

Aktualitātes manikīra dizainā – rudens 2021

1. Forma – mandeļu vai ballerina. Ja izaudzēt garus nagus nekādīgi neizdodas, ņem talkā pielīmējamos.
2. Dizaina elementi – krāsains franču manikīrs un viļņainas līnijas un laukumi.
Ja rudens, tad tas nenozīmē, ka klasisko toņu manikīrs ir vienīgā opcija, jo košās krāsas pilnīgi noteikti arī nav jāliek atvilktnes dziļākajā stūrī.
3. Aktuālie toņi šogad – tumšais zilpelēkais, maigais smilšu tonis, taupe, maigi pelēkais un pat gaiši zilais.

Nebaidies eksperimentēt!

Manikīrs ir imidža sastāvdaļa, ar ko jaunas vēsmas savā tēlā varam ieviest neierobežoti bieži, to pieskaņojot gan aktuālajām tendencēm, gan savam apģērbam, tajā pašā laikā brīvi eksperimentējot ar drosmīgām krāsu kombinācijām un dažādiem dizainiem. Neapšaubāmi lakot nagus biežāk gribas, pateicoties inovācijām, kuras ļauj mums nagus žāvēt zem UV staru lampām, nodrošinot sacietēšanu sekunžu laikā. Vairs nekādas izsmērēšanās un nemitīgas labošanas. Ja pacietība nav tava labākā draudzene, gēllakas ir domātas tev.

Izmēģini ko jaunu, cik bieži vien vēlies!

Šīs vasaras jaunums no Depend ir kolekcija Gel iQ.

Tā ir jaunākās tehnoloģijas gēllaka, kas garantē izcilu rezultātu. Un kas ir pats galvenais – to vari iegūt saviem spēkiem un bez vīlēšanas un pulēšanas, jo tās formula ir veidota tā, lai pēc uzklāšanas tā pati izlīdzinās uz naga virsmas. Rezultāts – nevainojams klājums un perfekts spīdums, un noturība līdz 14 dienām. Un kas ir ne mazāk svarīgi – arī noņemt to ir viegli, izmantojot divas piedāvātās noņemšanas metodes ar atbilstošiem produktiem - folijām vai eļļu.

Tumšs nenozīmē garlaicīgs

Rudens sezonā aktuāli ir toņi, kurus redzam dabā – sarkanie, tumšie ogu, zaļie, pelēkie, un tie nepavisam nav vienmuļi, jo tumšajos toņos slēpjas elegance un spēks.

Esam atlasījuši 10 aktuālākos toņus šai sezonai, kas ietilpst Gel iQ sortimentā, kuru pavisam veido 37 sulīgi un piesātināti toņi.

1. Lady in Red

2. You're Cherry Special

3. Berry Much

4. Bordeaux Lips

5. Mother Earth

6. Catch Your Eye

7. Taupe Touch

8. Poolside Lounge

9. Mauve Matters

10. Hot Cocoa

Viss nepieciešamais vienā komplektā, atliek tikai papildus izvēlēties toņus.

Gel iQ starta komplekts, kurā ietilpst attīrošais līdzeklis, bāzes kārta, virskārta un, protams, UV / LED lampa. Viss vienā komplektā. Nagu laku toņu izvēle paliek tavā ziņā. Kā arī gēllakas noņemšanas metodei atbilstošos un sev piemērotākos gēla nagu lakas noņemšanas produktus meklē e-veikalā.

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment