Paštonējošie losjoni - risinājums, ja nevēlies sauļoties.

Self tanning lotions - solution if you don't want to tan. - Crystal Cosmetics e-Store

Paštonējošie losjoni - jaunais veids, kā iegūt saules noskūpstītas ādas izskatu.

Solārijs ciet vai nespīd saule? Tas nav šķērslis, ja aristokrātisko bālumu vēlies nomainīt pret veselīgas saulē iedegušas ādas izskatu. Jau vairākus gadus daudziem gozēšanos saules gaismā pludmalē vai gulēšanu solārijā ir nomainījis paštonējošais losjons. Baidoties no kaitīgajiem UV stariem, ne tikai tiek pastiprināti lietots saules aizsargfiltrs, bet ādas krāsas maiņai daudzi izvēlas nosacīti drošāku metodi - DHA jeb dihydroxyacetone saturošus tonējošos losjonus. DHA (bieži vien savienojumā ar citām aktīvajām vielām) reaģē ar atmirušajām ādas šūnām, tās nokrāsojot un padarot efektu noturīgu vidēji nedēļas garumā. Šajā ierakstā apkopojām Crystal Cosmetics pieejamo Tannymaxx zīmola paštonējošo losjonu klāstu.

Viss, kam nosaukumā lasīsi vārdu "bronzing" piešķir ādai ne tikai vieglu iedegumu, bet arī kalpo kā iedeguma pastiprinātājs saules gaismā. Šeit gan nevar piedēvēt teicienu "Divi zaķi ar vienu šāvienu", jo piebildīsim, ka Tannymax zīmols lepojas ar zaķīša logo jeb "cruelty free" statusu. Bet ideja, ka ar vienu produktu var panākt divus efektus, ir skaidra.

Jūsu uzmanībai Tannymaxx losjoni ar paštonējošu iedarbību. 

Pieminēsim, ka no šiem nevar sagaidīt ādu kā tikko no Karību salām, taču būs labs iesākums, ja vēlies piešķirt ādai dabiska izskata vieglu iedegumu, kas būs tikpat viegli, kā uzklāt ikdienas mitrinošo ķermeņa losjonu.

                                                         
Tannymaxx Aloha Bronzing

Ja nevēlies pirkt pilnos iepakojumus un zini, ka nevarēsi paspēt tos izlietot, 15 ml iepakojumi būs ideāls variants. Tie pietiek tieši vienai lietošanas reizei visam ķermenim. Līdz ar to varēsi pamēģināt pa vienam no katra produkta, lai atrastu sev tīkamāko.

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment