Uzplauksti pavasarī ar Gel iQ gēllaku jauno kolekciju!

Bloom for the spring with the new Gel iQ collection Sweet & Sour - Crystal Cosmetics e-Store

Dabas atmoda, saule sejā, pumpuri un plaukstošu ziedu aromāts, atvērts logs ar silta gaisa dvesmu, putnu čivināšanu un jauna sākuma sajūtu. Vienā vārdā - pavasaris, ko gaidām kā medusmaizi pēc garās un melanholiskās ziemas. Laiks mosties arī Tev - uzplauksti pavasarī!

Tuvojas gada siltais laiks.

Tas būs bagāts ar īpašiem notikumiem, kuriem par godu vilkt atvērtā tipa apavus, kā arī pilns izpriecām pie ūdenstilpnēm, tāpēc ir svarīgi, lai arī kāju nagi būtu skaisti un kopti.

Pašas veidots manikīrs un pedikīrs mājās.

Vai zināji, ka vidēji gēllakas manikīrs salonā izmaksā 25-30 eiro, bet pedikīrs ap 35-40 eiro? Protams, šīs procedūras ir sevis palutināšanas, sievišķīgas izklaides un kvalitatīva rezultāta garants, taču ne vienmēr atradīsies laiks un iespēja aizdoties pie nagu meistara, tāpēc nāksies savus nadziņus sakopt pašai. Sevišķi, ja nejūties ērti pedikīru ļaut veikt kādam citam, bet ja vēlies ilgnoturīgu gēllakas pārklājumu arī uz kāju nagiem. Tādā gadījumā talkā nāks Depend Gel iQ.

Foto: @alise.duudinja

Ātri un izdevīgi - veikt nagu lakošanu pašai.

Iegādājoties Gel iQ Starta komplektu, jau būsi ieguldījusi viena pedikīra cenu neskaitāmu manikīru un pedikīru izveidošanai. Turklāt viena manikīra vai viena pedikīra tapšanas process saviem spēkiem aizņems mazāk kā 30 minūtes. Ideāli aktīvajai vasaras sezonai - sagatavo, nolako, nožāvē zem UV / LED lampas un dodies!


Kas ir Gel iQ?

Tā ir jaunas tehnoloģijas nagu lakošanas sistēma ar gēllaku, kuru raksturo nevainojami gluds klājums, izteiksmīgs pigments un noturība līdz pat divām nedēļām. Lai sāktu lietot Gel iQ, iegādājies Gel iQ Starta komplektu, kurā ietilpst bāzes kārta, virskārta, manikīra piederumi, attīrītājs un UV / LED lampa.

Vēlies uzzināt papildus informāciju?

Sīkāk par Gel iQ un tā uzklāšanu bloga ierakstā: Perfekts manikīrs 5 vienkāršos soļos.

Gel iQ noņemšana

Lakas noņemšanai ir iespējams lietot divas piedāvātās noņemšanas metodes, kas ir vienkāršas, nav laikietilpīgas un ir saudzīgas nagiem.

• ar eļļu un siltu ūdeni: Gel iQ Remover Oil

• ar noņēmēju un folijām: Gel iQ Remover un Gel iQ Remover Wraps folijas

gel iq removergel iq remover

Tas ir svarīgi, lai nagu lakas toni vari mainīt, cik bieži vēlies.

Piešķir dzīvei košumu!









Kur pavasaris, tur neatņemama tā sastāvdaļa - krāsas. Tāpēc Depend Gel iQ tā jau plašo toņu gammu papildina jaunā pavasara kolekcija "Sweet & Sour", kas piešķirs dzīvīgumu ar augļu saldskābajām nokrāsām. Jaunā kolekcija pie mums pieejama 6 jaunu, modernu, aktuālu un sulīgu toņu veidolā:

1. Berry Good

2. Mint to Be

3. Squeeze the Day

4. Grapeful for You

5. Cherry On

6. One in a Melon

Ienāc e-veikalā, lai aplūkotu pilnu Gel iQ sortimentu: Gel iQ
Preces pieejamas arī veikalos Drogas.

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment